V letu 2021 smo za vas, zveste bralce, objavili več kot 20 zapisov, v katerih smo pisali o varčevanju z energijo, samooskrbi, prav tako pa tudi o različnih »lahkotnih« temah. Tudi mi smo pregledali v preteklo leto. V nadaljevanju vam tako izpostavljamo pet najbolj branih zapisov v letu 2021.


1. V letu 2020 si želim biti samooskrben


Najbolj bran članek v letu 2021, čeprav je bil objavljen leto prej. To pa ne pomeni, da članek ni več aktualen, kar dokazujete bralci našega bloga. Ponovno preberite članek in če še niste, postanite prav v tem letu samooskrbni tudi vi.


2. Zmanjšajte stroške ogrevanja in poskrbite za energetsko neodvisnost


Morda celo aktualnejši članek kot takrat, saj cene ogrevanja rastejo v nebo. Preverite, kakšne prihranke si je z nakupom toplotne črpalke in sončne elektrarne zagotovila družina Horvat iz Murske Sobote.


3. Informacije o vašem merilnem mestu kjerkoli in kadarkoli z mobilno aplikacijo ePLUS


Digitalizacija in (delni) prenos življenja na splet je dobila pospešek v epidemiji, zato nas ne preseneča, da ste naši kupci radi brali o tem, kako omejevati medsebojne stike in stvari urejati kar na daljavo, preko mobilne aplikacije, kjerkoli in kadarkoli.


4. Shranjevanje in prilagodljivo oddajanje elektrike


Vas skrbi nestalnost obnovljivih virov energije? Naše bralce to zanima, saj je ta zapis med najbolj branimi v letu 2021. Preberite ga tukaj.


5. 6 nasvetov za vzdrževanje električnega skiroja


Leto 2021 je prineslo nova pravila v prometu na področju e-mobilnosti. Seveda pa je poleg upoštevanja pravil pomembna tudi dobra in vzdrževana oprema, zato vam ponovno ponujamo možnost, da osvežite znanje o vzdrževanju vašega električnega skiroja.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;