Družbena odgovornost kot osrednja vrednota našega podjetja

Odgovornost do ljudi in okolja

V podjetju Energija plus, močno cenimo in dajemo prednost družbeni odgovornosti, ki se odraža skozi našo zavezanost ljudem in okolju. Aktivno se vključujemo v dobrodelne projekte in podpiramo tiste, ki potrebujejo pomoč, kar je temelj naše poslovne filozofije in dokaz naše zavezanosti k izboljševanju skupnosti. Več o naših prizadevanjih in projektih si lahko preberete na naši spletni strani.

V svoji zavezi k družbeni odgovornosti, smo v podjetju Energija plus zelo osredotočeni tudi na trajnostni razvoj in zeleni prehod. To pomeni, da se pri našem delovanju osredotočamo na uporabo obnovljivih virov energije in spodbujamo prakse, ki zmanjšujejo okoljski odtis. Zavedamo se pomembnosti ohranjanja naravnih virov in podpiranja ekosistemov, zato je integracija zelenih tehnologij in trajnostnih rešitev v naše poslovanje ključna. Cilj je ustvariti bolj zeleno, čistejše okolje za prihodnje generacije.

V okviru našega delovanja in zavezanosti k družbeni odgovornosti v podjetju Energija plus aktivno podpiramo različne segmente družbe. Mednje sodijo športni klubi in društva, za katere verjamemo, da igrajo ključno vlogo pri spodbujanju zdravega načina življenja. Prav tako se osredotočamo na izobraževanje, s podporo pri nakupu šolskih potrebščin za tiste, ki potrebujejo pomoč. Kultura, turizem, varstvo narave in varstvo živali so prav tako področja, kjer želimo dati svoj prispevek, saj se zavedamo njihovega pomena za bolj uravnoteženo in harmonično družbo.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?