Avtorske pravice

Vse pravice pridržane © 2019 Energija plus d.o.o. Vse pravice pridržane. Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Omejitev odgovornosti

Spletna stran www.energijaplus.si je bila vzpostavljena z namenom obveščanja širše javnosti o produktih in storitvah podjetja Energija plus d.o.o. Informacije na spletni strani so informativnega značaja, podjetje pa ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij, razen tistih vrst odgovornosti, za katere izključitev po zakonodaji ni dopustna.

Podjetje Energija plus d.o.o., bo s skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Pridržuje si pravice do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani kadarkoli brez predhodnega opozorila, razen tistih vsebin, katerih odstranitev ali spreminjanje po zakonodaji nista dopustna.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?