Ponudba po meri
Dobra komunikacija in razumevanje potreb kupcev sta temelj za dober poslovni odnos. Vsem potencialnim poslovnim kupcem zato z veseljem posredujemo vse potrebne informacije, svetujemo in pripravimo ponudbo.
Pomoč in podpora
Možnosti sklepanja pogodb

Našim kupcem ponujamo sklepanje tako odprtih kot zaprtih pogodb o prodaji in nakupu električne energije.

Pogodbe za različna časovna obdobja

Pri nas lahko sklenete mesečno, četrtletno, polletno, letne in večletne pogodbe, s čimer sami vplivate na izbor obdobja, ki je za vas najbolj optimalen.

Dnevna, mesečna in letna napoved porabe

Sklenite pogodbo z napovedjo dnevne, mesečne ali letne porabe z možnostjo spremembe napovedi odjema v obliki dodatnega nakupa ali prodaje električne energije.

Možnost delnega zakupa količin

Glede na predvideno letno porabo elektrike vam ponujamo možnost delnih zakupov električne energije. S tem boste zmanjšali tveganje ob spreminjanju cen električne energije na trgu.

Storitve za naše odjemalce
S spletno aplikacijo eStoritve lahko z vašim merilnim mestom, računi in porabo hitro in preprosto upravljate kar prek spleta - brez čakalne vrste in dodatnih stroškov!
Brezplačna mobilna aplikacija eStoritve vam omogoča celosten pregled in vnos podatkov, povezanih z vašim merilnim mestom - kjerkoli in kadarkoli!
Izberite hiter, varen in okolju prijazen način plačevanja z digitalnim računom. Postanite uporabnik E-računa in si zagotovite še popust.
Storitve za naše odjemalce