Posebni pogoji in pravila za nagradne igre

Splošna pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na Facebooku - dostopni tukaj

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Olimpija, 19.2.2023 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in CFR 1907 Cluj - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Koper - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Mura - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Krka - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Bravo, 29.11.2022 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Radomlje, 6.12.2022 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in ND Gorica, 11.12.2022 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra za sodelovanje v nagradni igri "Z malo sreče do tečaja smučanja" - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Primorje, 5.4.2023 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in FC Koper, 8.4.2023 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Nagradna igra na Facebook profilu Energije plus - vstopnice za ogled tekme NK Maribor in NK Domžale, 22.4.2023 - pravila in pogoji dostopni tukaj.

Posebni pogoji in pravila ugodnosti za odjemalce in člane Moj PLUS

Dvojne točke ob prvi včlanitvi v Moj PLUS - Maj 2023 - dostopno tukaj

Popust z Grandevito - dostopno tukaj

Popust na izbrane izdelke Xiaomi samo za člane Moj PLUS - dostopno tukaj

Pravila in pogoji aktivacije dodatnih točk v lojalnostnem programu Moj PLUS "Praznično darilo v Moj PLUS" - dostopno tukaj

Smučanje na Mariborskem Pohorju za 23 EUR ob torkih in sredah - dostopno tukaj

 

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?