Aktualne ugodnosti - Energija plus

Članstvo v lojalnostnem programu Moj PLUS se izplača! Preverite, do katerih ugodnosti ste kot član Moj PLUS upravičeni. 
Energijo prinašamo v vaš dom, zato se zavedamo, da smo del vašega življenja. Preverite, kaj vam še ponujamo kot gospodinjskemu odjemalcu Energije plus.
Kaj pridobite s prijavo na e-račun? Kako lahko prihranite v vašem domu? Ste energetski potratnež ali varčnež?
Ugodnosti za člane Moj PLUS

25% popust na ponudbo WOOP! vstopnic na katerikoli lokaciji (WOOP! ARENA - Ljubljana, WOOP! KARTING IN  GLOW GOLF - Ljubljana, WOOP! FUN PARK - Ljubljana, WOOP! IZZIVI - Supernova Rudnik Ljubljana, WOOP! - MARIBOR) vsem članom lojalnostnega programa Moj PLUS.

Popust na vstopnice se obračuna na recepciji posamezne lokacije in ne velja za nakupe preko spleta. Člani lojalnostnega programa lahko svoj termin rezervirate v naprej, plačilo pa izvedete ob prihodu na blagajni. Svoj željeni termin lahko posredujete na:

  • WOOP! ARENA; infoarena@woop.fun
  • WOOP! KARTING IN GLOW GOLF; infokarting@woop.fun
  • WOOP! FUN PARK; info@woop.fun
  • WOOP! IZZIVI; inforudnik@woop.fun
  • WOOP! MARIBOR; infomb@woop.fun

Pri rezervaciji navedite, da ste člani lojalnostnega programa Moj PLUS.

Še niste član Moj PLUS? VČLANITE SE!

Odjemalec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z:

  • računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (za tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je jasno razvidno, da je posameznik, ki želi izkoristiti ugodnost, kupec Energije plus in hkrati član lojalnostnega programa in
  • vpogledom v mobilno aplikacijo eStoritve iz katere so razvidna številke merilnega mesta za katere ima kupec sklenjeno pogodbo za dobavljeno električno energijo ali zemeljski plin in iz katere je jasno razvidno, da je kupec član lojalnostnega programa

Identiteta kupca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti od 1.8.2023 do 31.12.2024.

Ugodnosti za odjemalce

10% popust na servis smuči v centru Enjoyment Ski Service in brezplačen test smuči znamke Elan (glede na razpoložljivost) po predhodni rezervaciji v centru Enjoyment Ski Service

Odjemalec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (za tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost odjemalec Energije plus. Identiteta odjemalca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31. 12. 2024

10% popust na tečaj smučanja v smučarski šoli Intersport Pohorje za predšolske in osnovnošolske otroke.

Odjemalec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (za tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost odjemalec Energije plus. Identiteta odjemalca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31. 12. 2024

15% popust na vso ponudbo (hrana in pijača) v lokalu Trikotna jasa

Odjemalec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (za tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost odjemalec Energije plus. Identiteta odjemalca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti od 1.8.2023 do 31.12.2024.

Odjemalci Energije plus so vedno deležni posebnih ugodnosti. Tudi to zimo ni nič drugače, saj lahko, kot že nekaj let, na Mariborskem Pohorju prihranite pri nakupu smučarskih vozovnic. Ob torkih in sredah lahko celodnevno smučarsko vozovnico kupite za samo 23 EUR (redna cena je 39 EUR) in tako smučate bistveno ceneje.

Cena velja za gospodinjske odjemalce Energije plus, ki se bodo izkazali z računom za električno energijo in/ali zemeljski plin za tekoči ali pretekli mesec (zgolj odrezek plačanega računa ne velja kot dokazilo) in osebnim dokumentom. Vsak odjemalec lahko za posamezen torek in sredo kupi največ dve smučarski vozovnici.
Pogoje akcije najdete tukaj.

Vsi člani Zlate ure, ki so hkrati člani lojalnostnega programa Moj PLUS, bodo poleg prihranka pridobili tudi dodatne Moj PLUS točke!

Več o tem tukaj.

Odjemalcem, ki imajo status upokojenca, se na paketu Osnovna oskrba omogoči rok plačila zadnji delovni dan v mesecu. Odjemalci status dokažejo z:

  • osebnim dokumentom s sliko (na vpogled),
  • kopijo odločbe o upokojitvi ali pokojninskega odrezka (šifra 01 ali 09), ki ni starejši od treh mesecev ali Kartico upokojenca (na vpogled),
  • davčno številko oz. kopijo davčnega kartončka.

Za uveljavitev ugodnost nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišite na info@energijaplus.si.

Splošne ugodnosti

15+ PREPROSTIH NASVETOV, KAKO LAHKO VARČUJETE Z ENERGIJO IN PRIHRANITE.

Energija je ključna za naše vsakodnevno življenje, vendar je tudi vir, ki ga moramo spoštovati in varčevati z njim. Zato smo zbrali nekaj dragocenih nasvetov in smernic, ki vam bodo pomagali zmanjšati porabo energije, ohranjati okolje ter prihraniti denar. Prenesite tukaj!

 

Za vsak prejet račun na e-naslov (za vsako merilno mesto) vam obračunamo popust v višini 0,79 EUR!

Za naročilo na E-račun izpolnite obrazec ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 21 15

Več tukaj.

Odgovorite na vprašanja v zanimivem kvizu in preverite, kako dobro poznate pomen učinkovite rabe energije! 

PREIZKUSITE SE!

Želite postati energetsko neodvisni in samooskrbni?

Prenesite brezplačno e-knjižico in preverite naše nasvete.

Niste našli odgovora?
Uporabite iskalnik po vsebinah
Pokličite svetovalce v klicnem centru na številko:
Vsak delavnik med 7:30 in 16:00 uro.
Pošljite elektronsko
sporočilo na:
info@energijaplus.si
Lahko pa nas vprašate tudi preko obrazca (odgovor v 24 urah):
Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov
Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime in priimek, e-naslov, sporočilo), uporabili zgolj za namene kontaktiranja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Upravljavcu podatkov Energija plus d.o.o. dajem, kjer je potrebna privolitev, takšno privolitev do preklica za obdelavo mojih osebnih podatkov (ime in priimek, e-naslov, sporočilo) za namene obveščanja o novi ali obstoječi ponudbi, obveščanja in izvedbe nagradnih iger in ugodnosti, sklepanja ali spreminjanja pogodb ter za druge namene neposrednega ali drugega trženja, analitike in statistike. Privolitev lahko kadarkoli podrobneje določim ali spremenim preko običajnega ali spletnega obrazca. Dano privolitev lahko tudi kadarkoli prekličem na katerikoli način (splet, e-pošta, telefon, faks, dopis). Enako velja tudi za zahteve glede prekinitve neposrednega trženja.

Varstvo osebnih podatkov strank je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato z njimi ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo: (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 2115, faks: (02) 22 00 651, epošta: info@energijaplus.si).