Zemeljski plin - Energija plus

Zamenjajte dobavitelja!
Preprosto, hitro in brezplačno.
Izberite način menjave.
Pošljemo vam pogodbo.
Postopek brezplačno izvedemo mi!
Ugodnosti za naše odjemalce
Poenostavite plačevanje
z e-računom
Izberite hiter, varen in okolju prijazen način plačevanja z računom v elektronski obliki (e-obliki). Postanite uporabnik E-računa
Mobilna aplikacija
eStoritve
Brezplačna mobilna aplikacija eStoritve vam omogoča celosten pregled in vnos podatkov, povezanih z vašim merilnim mestom - kjerkoli in kadarkoli!
Zvestoba se pri nas
dobro izplača
Zbirajte točke v lojalnostnem programu Moj PLUS in jih unovčite pri plačilu naslednje položnice, nakupu izdelkov v trgovini ali za koriščenje ekskluzivnih ponudb naših partnerjev.
Pogosta vprašanja

Da. Dobavitelja zemeljskega plina lahko v Sloveniji prosto izbiramo. Distribucijo zemeljskega plina še naprej opravlja pristojni sistemski operater omrežja, dobavlja pa vam ga lahko dobavitelj po vaši meri in okusu.

Ne, lahko ste brez skrbi. Ob prehodu na novega dobavitelja, niti za trenutek, ni motena dobava zemeljskega plina.

Energija plus kot dobavitelj skrbi le za prodajo zemeljskega plina. Priključevanje na omrežje zemeljskega plina je naloga sistemskega operaterja omrežja. Za vsako posamezno priključitev na energetsko omrežje ali njeno spremembo mora uporabnik omrežja pridobiti soglasje za priključitev. Seznam pristojnih sistemskih operaterjev za vaš kraj najdete tukaj.

O Zemeljskem plinu

Okolju prijazen energent

Evropski plinovodni sistem se pretežno napaja iz nahajališč v Sibiriji, na Norveškem in v Alžiriji. Že potrjene zaloge zemeljskega plina po ocenah strokovnjakov ob trenutni dinamiki njegove porabe zadostuje za približno 70 let.

Zanesljivo dobavo nam zagotavljajo trdna partnerstva s priznanimi domačimi in tujimi dobavitelji zemeljskega plina. V Energiji plus smo prepričani, da zaradi njihovega obsega poslovanja, skladiščnih kapacitet, pogodb z različnimi pomembnimi proizvajalci plina in možnosti dobave v Slovenijo iz vseh treh smeri (Avstrija, Italija, Hrvaška), postajamo najbolj zanesljiv, fleksibilen in konkurenčen dobavitelj zemeljskega plina v Sloveniji.

Zemeljski plin
Nahajlišča in lastnosti
Prednosti in uporabnost
Varna uporaba
Primerjava z drugimi energenti
Partnerstva s priznanimi domačimi in tujimi dobavitelji