Postavitev sončne elektrarne – najboljša investicija za pokrivanje potreb po električni energiji

Postavitev sončne elektrarne zagotovo predstavlja najboljšo rešitev za energetsko neodvisnost in samooskrbo. Energetska kriza, s katero se trenutno soočamo, je prehod na obnovljive vire električne energije samo še pospešila. S postavitvijo lastne sončne elektrarne na ključ boste večji del dosedanjih stroškov za električno energijo prihranili in le to proizvajali iz sonca, okolju prijaznega obnovljivega vira.

PRIDOBITE INFORMATIVNO PONUDBO

Sončna elektrarna kot samooskrba je zagotovo najbolj ustrezna dolgoročna investicija za pokrivanje potreb po električni energiji vašega doma, saj gre za varen in zanesljiv vir energije. Izračuni kažejo, da se investicija povrne že prej kot v 7 letih, sončne elektrarne pa imajo v večini primerov 25 letno linearno garancijo in življenjsko dobo tudi čez 30 let. Preklop na sončno elektrarno je enostaven postopek, gradbenih posegov v 99,9% ni, gre samo za montažna dela. Najbolj optimalna lega strehe za postavitev sončne elektrarne je seveda južna, a ker se oprema nenehno razvija in dosega čedalje boljše izkoristke, je sončno elektrarno možno postaviti tudi na strehe, ki so obrnjene na vzhod-zahod.

Vse, ki želite poskrbeti za svojo energetsko neodvisnost, čaka pri Energiji plus odlična ponudba sončnih elektrarn. Produkt – Sončni plus zajema izgradnjo optimalne, individualnim željam prilagojene, visokokakovostne sončne elektrarne za samooskrbo na ključ. Postavitev sončne elektrarne izvede profesionalna ekipa z vsemi potrebnimi znanji in certifikati, ki poskrbi za celotno izvedbo vseh aktivnosti:

  • svetovanje,
  • ureditev dokumentacije in soglasij,
  • izgradnjo elektrarne s solarnimi moduli, ki na trgu štejejo med najkakovostnejše,
  • strokovno montažo in zagon elektrarne.

Prepričani smo, da želite tudi vi pravo rešitev in prihranke čim prej. Zato ne odlašajte in naročite informativni izračun še danes:

  • na spletni strani ali
  • po elektronski pošti samooskrba@energijaplus.si ali
  • pokličite na 02 22 00 668 od ponedeljka do petka med 8.30 in 14.30 uro.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?