Sončna elektrarna na ključ

OD UREDITVE DOKUMENTACIJE DO PRIKLOPA

Postavitev sončne elektrarne na ključ nudimo z visoko kvalitetnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev (LONGi, Solar Edge), ki vam omogočajo dolgoročno brezskrbno delovanje sončne elektrarne.

Vašo elektrarno bo postavila profesionalna ekipa z vsemi potrebnimi znanji in certifikati. Da vam bodo postopki postavitve sončne elektrarne vzeli čim manj časa in potekali za vas brezskrbno, bodo naši strokovnjaki poskrbeli za izvedbo vseh aktivnosti: od ureditve potrebne dokumentacije in soglasij pri operaterju omrežja do postavitve in priklopa elektrarne na distribucijsko omrežje električne energije.

BONUS: brezplačno čiščenje sončnih panelov ob sklenitvi Pogodbe o izgradnji sončne elektrarne za samooskrbo

BONUS: brezplačno čiščenje sončnih panelov!

Poleg vseh prednosti, ki jih ponujajo naše sončne elektrarne, vas čaka tudi brezplačno čiščenje vaših panelov, če podpišete pogodbo z nami do konca leta. Ohranite najvišjo učinkovitost svojih sončnih panelov in izkoristite vsak sončni žarek.

Ne odlašajte! Sistem neto meritev se zaključuje, zato morate pridobiti soglasje do konca leta, če želite še naprej uživati v vseh ugodnostih NET meteringa. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri celotnem postopku, tako da boste lahko z lahkoto začeli proizvajati lastno čisto energijo.

V posebni akciji »BREZPLAČNO ČIŠČENJE SONČNIH PANELOV« lahko sodelujete vsi novi kupci sončne elektrarne, ki boste do konca leta 2023 sklenili Pogodbo o izgradnji sončne elektrarne za individualno samooskrbo.

Akcija traja od 1.9.2023 do vključno 31.12.2023 (rok za vračilo Pogodbe o izgradnji sončne elektrarne za individualno samooskrbo, ki je sklenjena med 01.09.2023-31.12.2023, je najkasneje do 10.01.2024).

Posebni pogoji in pravila so dostopni tukaj.

Za koga?

Gospodinjski in mali poslovni kupci do 41 kW priključne moči.

Površina strehe

Površina strehe mora imeti vsaj 30 m2.

Smer strehe

Streha mora biti obrnjena na jug, jugovzhod ali jugozahod za največji izkoristek.

Tip strehe

Priporočljivo je, da je streha brez prekinitev.

POSTAVITEV SONČNE ELEKTRARNE V ŠTEVILKAH

*Spodaj prikazan čas je informativne narave.

5 korakov do postavitve sončne elektrarne.
35 dni od podpisa pogodbe do postavitve sončne elektrarne.
8-10 let za povrnitev investicije (odvisno od velikosti letne porabe).
10 - 25 let garancije na posamezne sestavne dele in 3 leta na izvedbo.
Energija plus nudi pomoč pri dokumentaciji in pridobitvi nepovratnih sredstev.

Z vami skozi celoten postopek pridobitve sončne elektrarne na ključ

Kupcem sončne elektrarne na ključ vso potrebno dokumentacijo in soglasja pri operaterju omrežja brezplačno uredimo mi.

Montaža sončne elektrarne običajno traja 1 do 2 dni odvisno od zahtevnosti postavitve sončne elektrarne.

Pred samim začetkom montaže morate biti prisotni na objektu, da boste z našimi strokovnjaki še enkrat preverili dogovorjene rešitve postavitve sončne elektrarne ter jim zagotovili dostop do električnih priključkov in prostorov, kjer bo potekala montaža (med drugim uredili dostop do elektro omare, potrdili traso polaganja kablov v elektro omaro).

Če poteka priklop elektrarne v objektu, je vaša prisotnost na objektu zaželena. Ko se izvaja montaža na strehi in zunaj objekta, vaša prisotnost ni potrebna.

Skupaj s svojimi podizvajalci in proizvajalci opreme nudimo 10-25 let garancije na posamezne sestavne dele in 10 let na izvedbo.

Sončna elektrarna je za vzdrževanje nezahteven sistem, vendar je njeno delovanje izpostavljeno vremenskim vplivom in menjavanju letnih časov, pa tudi morebitnim težavam na elektrodistribucijskem omrežju, ki se lahko pojavijo.

Prepozno zaznana napaka v delovanju pomeni zastoj proizvodnje električne energije, kar lahko povzroči izgubo prihodka. Da bo sončna elektrarna rentabilno poslovala in vam zagotavljala visoke donose, je treba njeno delovanje redno spremljati in jo vzdrževati.

Zato smo za vas pripravili paket SAMOOSKRBNA BREZSKRBNOST, s katerim vam nudimo:

  • takojšnji odziv (v 48 urah) ob prejemu avtomatskega alarma, da sončna elektrarna ali njen sestavni del ne deluje,
  • tedenski pregled delovanja sončne elektrarne preko daljinskega nadzora,
  • fizični pregled na vsake 2 leti (pregled delovanja posameznih sestavnih delov, pritrjenosti nosilne konstrukcije in panelov, celotne sončne elektrarne s termo kamero in elektro omarice).

Priporočljivo je tudi redno obdobno čiščenje elektrarne, saj nečistoče na modulih zmanjšujejo izkoristek delovanja elektrarne.

Ponujamo vam čiščenje modulov z najsodobnejšo tehnološko opremo za profesionalno čiščenje sončnih modulov.

Kako poteka nakup?

Do vaše sončne elektrarne na ključ vas loči le 5 korakov.

Vas zanima nakup sončne elektrarne?

Kontaktirajte nas za pripravo informativne ponudbe.

Naši produkti