Poznate vse ugodnosti in prednosti, ki jih lahko izkoristite kot kupec Energije plus? Preverite, kaj vse smo pripravili za vas in kje lahko še dodatno prihranite.

  1. Člani lojalnostnega programa Moj PLUS zbirate točke, ki jih lahko koristite za znižanje računa ali kot popust pri nakupu trgovskega blaga. Prav tako ste deležni drugih ugodnosti, ki jih skupaj s poslovnimi partnerji pripravljamo za vas. Izkoristite trenutno ugodnost: 20% popust na ponudbo vstopnic za Woop Arena, Woop trampolin park in Woop karting. Več o Woop akciji preberite tukajŠe niste član lojalnostnega programa? Včlanite se! Za več informacij pokličite na 080 21 15 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
  2. Vsi kupci Energije plus ste deležni 10% popusta na vso gostinsko ponudbo v koči Trikotna jasa na Pohorju. Več informacij najdete tukaj.
  3. Prav tako lahko izkoristite 10% popust na tečaj smučanja za predšolske in osnovnošolske otroke v smučarski šoli Intersport Pohorje. Več tukaj.
  4. Če še niste pripravili svojih smuči na novo smučarsko sezono, izkoristite 10% popust na servis smuči v centru Enjoyment Ski servis. Več informacij.
  5. Še vedno lahko izkoristite ugodnosti pri Štajerskem avtodomu. Ugodnosti preverite tukaj.
  6. Prijavite se na prejemanje mesečnih novic, kjer vas bo večkrat na leto čakalo kakšno presenečenje. Prijavite se tukaj.

Poleg ugodnosti, ki ste jih deležni kot kupci Energije plus, ne pozabite na številne druge prednosti pri poslovanju z nami:

  1. Brezplačna uporaba spletne aplikacije eStoritve in mobilne aplikacije ePlus, ki omogočata vzpostavitev stika kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan, brez čakalne vrste. Omogočata vam spremljanje porabe energentov, vnos stanja števca za obračun po dejanski porabi, vpogled v tehnične podatke o merilnih mestu, pregledovanje računov in plačil zanje,…
  2. Možnost plačila računov brez provizije na vseh prodajnih mestih. Seznam prodajnih mest najdete tukaj.
  3. Možnost sklenitve pogodbe ali zamenjave paketa električne energije in zemeljskega plina preko naše spletne strani energijaplus.si
  4. Z izbiro brezpapirnega poslovanja pomagate skrbeti za okolje in pri tem še prihranite. Izpolnite obrazec.
  5. »Pogovor v živo« preko naše spletne strani www.energijaplus.si,
  6. Večkrat na leto pripravljamo različne nagradne igre, kjer lahko z malo sreče prejmete številne bogate nagrade.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;