Skupaj s poslovnimi partnerji ustvarjamo doživetja in ugodnosti za kupce Energije plus in člane lojalnostnega programa Moj PLUS. Preverite aktualne ugodnosti!

Ugodnosti za vse kupce Energije plus

Mariborsko Pohorje

  1. 10% popust na vso ponudbo (hrana in pijača) v lokalu Trikotna jasa *

  • 10% popust na tečaj smučanja za predšolske in osnovnošolske otroke v smučarski šoli Intersport Pohorje*
  • 10% popust na servis smuči v centru Enjoyment Ski servis*

*Kupec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (ta tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost kupec Energije plus. Identiteta kupca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31.7.2022.

Štajerski avtodom

  1. 10% popust na servis vozila pri Štajerskem avtodomu (popust velja ob predložitvi kupona in vrednosti servisnih storitev nad 100 EUR) - Pridobite kupon tukaj. 
  2. 20% popust in darilo na postopek registracije (popust velja ob predložitvi kupona in ob hkratnem opravljanju vsaj dveh storitev - Pridobite kupon tukaj.

Ugodnosti za člane lojalnostnega programa Moj PLUS

WOOP! Arena

  1. 20% popust na ponudbo v WOOP! Areni v Ljubljani*

 *Kupec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (ta tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost kupec Energije plus in vpogledom v mobilno aplikacijo ePLUS iz katere je razvidna številka merilnega mesta za katere ima kupec sklenjeno pogodbo za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin. Identiteta kupca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31.7.2022.