Skupaj s poslovnimi partnerji ustvarjamo doživetja in ugodnosti za kupce Energije plus in člane lojalnostnega programa Moj PLUS. Preverite aktualne ugodnosti!

Ugodnosti za vse kupce Energije plus

Mariborsko Pohorje

  1. 15% popust na storitve poletnega sankališča PohorJet *

  1. 10% popust na vso ponudbo (hrana in pijača) v lokalu Trikotna jasa *

*Kupec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (ta tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost kupec Energije plus. Identiteta kupca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31.7.2022.

Štajerski avtodom

  1. 10% popust na servis vozila pri Štajerskem avtodomu (popust velja ob predložitvi kupona in vrednosti servisnih storitev nad 100 EUR) - Pridobite kupon tukaj. 
  2. Poln rezervoar goriva ob nakupu novega ali rabljenega vozila Renault, Dacia, Toyota pri Štajerskem avtodomu - Pridobite kupon tukaj. 

Ugodnosti za člane lojalnostnega programa Moj PLUS

WOOP! Arena

  1. 20% popust na ponudbo v WOOP! Areni v Ljubljani*
  2. 33% popust pri nakupu WOOP! vstopnic ob koncu tedna, in sicer 25. in 26.9 ter 2. in 3.10.2021**

 *Kupec Energije plus se pri uveljavljanju ugodnosti identificira z računom za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin (ta tekoči ali pretekli mesec) v fizični ali digitalni obliki, iz katerega je razvidno, da je posameznik, ki želi uveljaviti ugodnost kupec Energije plus in vpogledom v mobilno aplikacijo ePLUS iz katere je razvidna številka merilnega mesta za katere ima kupec sklenjeno pogodbo za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin. Identiteta kupca se ugotavlja z možnostjo vpogleda v osebni dokument. Možnost koriščenja ugodnosti do 31.7.2022.

**Popust v višini 33% velja pri nakupu vstopnic in darilnih vstopnic ter se obračuna na recepciji WOOP! trampolin parka, WOOP! kartinga ali WOOP! arene. Akcija ni združljiva z ostalimi popusti in ugodnostmi in se lahko izkoristi ob predložitvi osebnega dokumenta ter računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin za tekoči ali pretekli mesec ali vpogleda v mobilno aplikacijo ePLUS iz katere je razvidno, da je posameznik član lojalnostnega programa Moj PLUS. Vsak član lahko hkrati kupi največ štiri vstopnice.