NOVOST PRI ENERGIJI PLUS – prihranki v času Zlate ure vam prinesejo dodatne točke v Moj PLUS

Zlata ura je storitev Energije plus, kjer našim odjemalcem v določenih terminih ponujamo cenejšo električno energijo – do 50% cenejša elektrika kar trikrat na teden po tri ure.
V luči splošne draginje je vsak prihranek še kako pomemben, zato število članov Zlate ure iz meseca v mesec narašča.

Ker pri Energiji plus menimo, da morajo biti naši odjemalci za prihranke še posebej nagrajeni, smo vpeljali novost.

Vsi člani Zlate ure, ki so hkrati člani lojalnostnega programa Moj PLUS, bodo poleg prihranka pridobili tudi dodatne Moj PLUS točke!

Dodatne točke se vsak mesec v Moj PLUS avtomatično pripišejo po naslednji formuli:
število točk Moj PLUS = mesečni prihranek Zlate ure v preteklem mesecu (v EUR) X 100

Naj ponazorimo to na konkretnem primeru. Mojca je prijavljena na storitev Zlate ure in z vestnim upoštevanjem terminov cenejše elektrike je v prejšnjem mesecu prihranila kar 3,16 EUR. Energija plus ji bo tako v lojalnostni program Moj PLUS pripisala 316 točk (3,16 EUR x 100 = 316 točk). Če bo Mojca takšen prihranek dosegla tudi naslednji mesec, bo pridobila kar 632 točk v dveh mesecih in si bo lahko naslednji mesec s koriščenjem 600 Moj PLUS točk račun za elektriko znižala za 6 EUR*.

To pa ni zanemarljivo, mar ne?

Vsi člani Zlate ure, ki še niste člani Moj PLUS, se hitro včlanite in izkoristite možnost dvojnega prihranka. In obratno – člani Moj PLUS, ki še niste uporabniki storitve Zlate ure, izpolnite obrazec  in preverili bomo, ali izpolnjujete pogoje za vklop storitve.

*Opisan primer je izmišljen, vsaka podobnost z resničnimi osebami je naključna.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?