Naši člani lojalnostnega programa Moj PLUS so za nas izjemnega pomena, zato želimo deliti nekaj razlogov, zakaj se članstvo res izplača.

Aktualna akcija, ki jo ne smete zamuditi, je namenjena vsem članom Moj PLUS. Podarjamo vam kar 500 točk! Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec. Ne odlašajte in si pridobite svoje dodatne točke že danes!

Ampak to še ni vse. Naš program Moj PLUS se ponaša z več privlačnimi ugodnostmi, ki bodo popestrile vaš vsakdan. Če radi uživate v wellness doživetjih, imamo odlično novico za vas. Z 20 odstotnim popustom na redni cenik kopanja in savnanja v Biotermah Mala Nedelja lahko sprostite telo in duha, obenem pa prihranite nekaj denarja. A pohitite, saj ugodnost velja le do konca leta!

Za ljubitelje adrenalina in zabave smo pripravili posebno ugodnost. Vsi člani lojalnostnega programa Moj PLUS lahko uživate v 25 odstotnem popustu na vse WOOP! vstopnice na različnih lokacijah po Sloveniji. Ne glede na to ali se odločite za WOOP! atrakcije v Ljubljani, Murski Soboti ali Mariboru – z nami boste vedno deležni posebnega popusta.

Če pa ste bolj nagnjeni k športu in aktivnemu načinu življenja, potem vas bo razveselila ugodnost, ki jo nudimo skupaj z Unifit Betnava. Ob nakupu karte za enkratni obisk fitnesa prejmete drugo gratis! A pozor, tudi ta ugodnost velja le do konca leta, zato se čim prej odpravite v Unifit Betnava.

Energija plus ni običajen dobavitelj elektrike in zemeljskega plina. Pri nas ste del velike družine, kjer cenimo in nagrajuje vašo zvestobo. S programom Moj PLUS vam želimo omogočiti, da vsak dan izkoristite v polnosti, obenem pa prihranite nekaj denarja in se razvajate z dodatnimi ugodnostmi.

Ne zamudite priložnosti! Postanite član lojalnostnega programa Moj PLUS in uživajte v življenju z obilo dodatnih ugodnosti in pravo energijo. Včlanite se tukaj!

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?