Brez skrbi, Energija plus se ni preobrazila v svetovalno podjetje na področju osebne rasti. Naslov tega članka namiguje na prihajajočo regulacijo cen električne energije in zemeljskega plina. Ta se prične s 1.9.2022 in bo trajala do 31.8.2023. Drugače povedano – določena je maksimalna cena, po kateri boste gospodinjstva in mali poslovni odjemalci plačevali dobavljeno električno energijo oz. zemeljski plin ne glede na to pri katerem dobavitelju imate sklenjeno pogodbo.


Pri Energiji plus vedno stremimo naprej in se razvijamo v odjemalcu prijaznega dobavitelja električne energije in zemeljskega plina. V obdobju pred »ponorelim« energetskim trgom smo številne odjemalce osrečevali s posebnimi ponudbami in akcijami ter odličnostjo v storitvi, ki jo seveda krepimo iz dneva v dan Regulacija cen pa pomeni, da bomo vsi dobavitelji v »istem (cenovnem) košu«.

Ali pač?


Dovolite nam, da vam razložimo, zakaj bo Energija plus izstopala v času povprečnosti oz. reguliranega trga.


Moj PLUS


Programe zvestobe v živilskih trgovinah poznate, prav tako pri trgovcih z oblačili pa tudi v fitnesih. Ampak ste že slišali, da ima vaš dobavitelj lojalnostni program?
Moj PLUS je lojalnostni program Energije plus, ki je namenjen vsem gospodinjskim odjemalcem. Ključna prednost za odjemalce je zbiranje točk (brez skrbi, točke se vam pripišejo avtomatično in za to ne potrebujete dodatnih »skenov« kartic ali podobno) ter koriščenje le teh za ugodnosti. To so lahko:

  • popust pri naslednjem računu za energent (najbolj priljubljena izbira naših odjemalcev!),
  • popust pri nakupu trgovskega blaga pri Energiji plus.

Vsi člani Moj PLUS pa so deležni še ekskluzivnih popustov in ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih. Naj zgolj omenimo, da imajo naši člani možnost koriščenja kar 25% popusta na ponudbo WOOP! vstopnic na katerikoli lokaciji! Teh ugodnosti je seveda še več wink


Kaj še čakate? Včlanite se še danes!


Popust na E-račun


Ste vedeli, da če se odrečete prejemanju računov za energijo v tiskani obliki, ne prispevate samo k ohranitvi okolja, ampak tudi prihranite?
Res je – za vsak prejet račun na e-naslov (in to za vsako merilno mesto) vam obračunamo popust v višini 0,79 EUR!


Kakšne so še prednosti uporabe E-računa?

  • Okolju prijazen (brezpapirni) način poslovanja/izdaje računov.
  • Zmanjšanje stroškov poslovanja in optimizacija poslovnih procesov za podjetja.
  • Neposredno prejemanje E-računa v elektronsko banko – za lažji pregled in hitro plačilo, brez prepisovanja podatkov.
  • Večja preglednost in lažje spremljanje računov in plačil za uporabnike direktnih bremenitev.
  • Brezplačna aktivacija storitve prejemanja E-računa.

Naročite se na e-račun še danes!


eStoritve in ePLUS

S spletno aplikacijo eStoritve ali mobilno aplikacijo ePLUS s klikom do pravih informacij - preprosto in hitro!


Spletna aplikacija eStoritve in mobilna aplikacija ePLUS vam omogočata vnos stanja števca za obračun po dejanski porabi (24 ur na dan), pregled porabe, računov in plačil ter številne druge prednosti. Brez čakalne vrste in dodatnih stroškov!

Preverite še druge prednosti eStoritev in se registrirajte še danes.

Prodajna mesta


Banke zapirajo poslovalnice, bankomati izginjajo iz vasi, vaš dobavitelj električne energije pa je na voljo zgolj po telefonu ali elektronski pošti?
Pri Energiji plus lahko vsi tisti, ki vam je ljubši osebni obisk in pristop, pridete na svoj račun v eni izmed naših šestih prodajnih mest!
Opravite plačilo računa, naročilo na e-račun ali pa se prijavite v Moj PLUS kar na našem prodajnem mestu. Prijazno osebje vam z veseljem svetuje, velikokrat pa razveseljujejo tudi z darili.


Preverite vaše najbližje prodajno mesto.


Klepet v živo


V času delovanja klicnega centra (vsak delavnik med 7.30 in 16.00) lahko z našimi prijaznimi svetovalci klepetate tudi preko vmesnika za klepet na naši spletni strani. Verjamemo, da je ta način komunikacije ustreznejši za mlajše odjemalce, zato lepo vabljeni k uporabi!

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?