Postanite član lojalnostnega programa Moj PLUS, zbirajte točke in koristite izjemne ugodnosti Energije plus. Poglejte, kako preprosto lahko postanete naš član - tukaj!
Za več informacij pokličite na 080 21 15 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Primer prihranka gospe Anite

Gospa Anita je Energiji plus zvesta že 15 let. V mesecu januarju 2019 se je včlanila v lojalnostni program Moj PLUS. Živi z možem in dvema otrokoma. Njihov mesečni račun za energijo znaša 55 EUR, v enem letu torej 660 EUR. Ker spremlja tudi ugodnosti in akcije Energije plus, je njena bilanca konec leta več kot pozitivna. Poglejmo, kako ji je to uspelo. (100 točk = 1 EUR)

Gospa Anita je z aktivnostmi v lojalnostnem programu Moj PLUS in akcijskimi cenami izdelkov v 2019 prihranila kar 488,13 EUR in s tem pokrila 74 % zneska letnega računa za elektriko (660 EUR).

Pri tem pa sploh nismo upoštevali še vrsto drugih ugodnosti kot so: Zlate ure, nagradne igre, karte za ogled tekem NK Maribor, Odbojkarskega kluba Maribor, smučarskih kart za Mariborsko Pohorje,...

Včlanite se v Moj PLUS tudi vi!

 

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?