Energija plus svojim odjemalcem ponuja privlačne ugodnosti v okviru lojalnostnega programa Moj PLUS. Člani Moj PLUS imajo možnost pridobiti točke z različnimi aktivnostmi, ki jih lahko kasneje unovčijo za različne ugodnosti, kot so popusti pri plačilu računa za dobavljeno energijo ali nakupu trgovskega blaga.

Tudi letos smo svoje najzvestejše člane lojalnostnega programa Moj PLUS nagradili z dodatnimi točkami za zvestobo. Vsako leto zvestobe članu prinese dodatnih 100 točk, pri čemer je največji možen bonus 500 točk za pet let zvestobe ali več. Ta pobuda je del našega stalnega prizadevanja za nagrajevanje in ohranjanje zvestih odjemalcev.

V prazničnem času so člani Moj PLUS deležni tudi posebne priložnosti za pridobitev dodatnih 500 točk (izkoristite priložnost še do 20. 1. 2024 tukaj). Ob včlanitvi v program lahko novi člani takoj pridobijo 100 točk, dodatnih 150 točk za prijavo na eRačun, še enkrat toliko za registracijo v spletno aplikacijo in 100 točk za aktivacijo plačevanja s trajnikom. Tako lahko že na začetku zberejo 500 točk. Poleg tega so člani, ki izkoristijo praznično akcijo, lahko zbrali do 1.000 točk že v prvem mesecu.

Program Moj PLUS nudi tudi dodatne ugodnosti, kot so popusti na smučarske vozovnice, tečaje smučanja, obisk savne in druge atrakcije.

Svoje odjemalce vzpodbujamo k varčevanju in racionalni rabi energije, zato nudimo tudi brezplačne nasvete za varčevanje z energijo. Kot zavezanec k trajnostnemu razvoju podpiramo različne humanitarne projekte in se aktivno vključujemo v razvoj energetskih rešitev, ki zmanjšujejo vpliv na okolje.

Vse, ki še niste člani lojalnostnega programa Moj PLUS, vabimo, da se pridružite in izkoristite te ugodnosti. Poleg tega lahko s programom Pripelji prijatelja pridobite dodatne točke za vsakega povabljenega prijatelja. To je odlična priložnost, da tudi vaša družina, prijatelji in znanci postanejo del skupnosti Energije plus in izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja Energija plus in lojalnostni program Moj PLUS.

Več informacij o programu Moj PLUS in kako postati član preverite tukaj ali se obrnite na naše svetovalce na 080 21 15 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Registracijo v Moj PLUS je enostavno opraviti kar v naši sodobni aplikaciji eStoritve.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?