Dragi uporabniki aplikacije eStoritve,

predstavljamo vam najnovejšo verzijo naše aplikacije eStoritve, ki prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti. Poslušamo vaše povratne informacije in se trudimo, da bi vam zagotovili čim boljšo uporabniško izkušnjo. Tukaj so glavne novosti te verzije aplikacije.

Prijava z biometričnimi podatki: Zdaj lahko hitro in varno dostopate do svojega računa s pomočjo biometričnih podatkov, kot so prstni odtis ali prepoznavanje obraza. Poskrbite, da imate na svojem telefonu vklopljeno biometrično prijavo, da boste lahko uporabljali to funkcionalnost v naši aplikaciji. Vaši osebni podatki so še bolj zaščiteni, hkrati pa je prijava hitrejša in enostavnejša kot kdaj koli prej. NA VOLJO OB POSODOBITVI MOBILNE APLIKACIJE, PREDVIDOMA DO 27. 9. 2023!

Navodila za vklop biometrične prijave.

Naročanje na obisk prodajnega mesta: Naša nova funkcija za naročanje vam omogoča, da se predhodno naročite na obisk izbranega prodajnega mesta. To vam prihrani čas in vam zagotavlja brezskrbno izkušnjo. Enostavno izberite prodajno mesto, datum in želen termin. Ne pozabite izbrati namena obiska. Povratno informacijo s potrditvijo termina boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Več o tem tukaj.

Poglobljen pogled nad porabo: Z našo nadgrajeno funkcijo za spremljanje porabe lahko sedaj natančno spremljate svoje stroške in bolje razumete, kam gre vaš denar. Pridobite poglobljen vpogled v svojo porabo in primerjajte različna obdobja. Tako boste lažje sprejeli prave odločitve.

Več o tem tukaj.

Ostali manjši popravki in izboljšave: Poleg glavnih novosti smo izvedli tudi manjše popravke in izboljšave, ki bodo prispevale k boljši stabilnosti in delovanju aplikacije. Vaše izkušnje z uporabo so nam izjemno pomembne, zato se trudimo za vsak najmanjši detajl.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in uporabo naše aplikacije eStoritve. Za kakršna koli vprašanja ali informacije smo vam na voljo preko E-box v vaših eStoritvah.

Upamo, da boste uživali v izboljšanih funkcionalnostih in še naprej izkoristili vse prednosti, ki jih ponuja naša aplikacija.

Hvala, ker ste z nami in uporabljate aplikacijo eStoritve!

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?