Dragi obstoječi (in novi) člani Moj PLUS,

prihranite energijo za stvari, ki štejejo in praznujte varčno z Energijo plus. Vsem, ki boste oddali obrazec, bomo do najkasneje 31.1.2023 pripisali 500 točk v lojalnostni program Moj PLUS! 

Vabljeni vsi obstoječi in novi člani Moj PLUS, da sodelujete v prazničnem obdarovanju in si zagotovite prihranek v naslednjem letu.

Obrazec je dostopen tukaj.

Pravila in pogoji posebne ponudbe so na voljo tukaj.

Dodatnih 500 točk se v lojalnostnem programu aktivira odjemalcu elektrike ali zemeljskega plina, ki je v obdobju med 24. 11. 2022 in 20. 1. 2023 oddal zahtevo za aktivacijo dodatnih Moj PLUS točk preko spletnega obrazca, telefonskega klica in/ali poslanega elektronskega sporočila organizatorju ali obiska prodajnega mesta organizatorja, tako, da se je pri zahtevi skliceval na številko pogodbenega računa, ki je naveden v odjemalčevem uporabniškem računu Moj PLUS, sprejel pogoje in pravila za aktivacijo dodatnih točk in je v trenutku oddaje zahteve za aktivacijo član Moj PLUS. Vsaka številka pogodbenega računa je upravičena do enkratnega pripisa 500 točk. Prenos točk med pogodbenimi računi ni mogoč. V primeru oddaje zahteve za pripis 500 točk preko spletnega obrazca se pripis upošteva za zadnjo zapisano številko pogodbenega računa. Točke v okviru te aktivacije se pripišejo na uporabniške račune Moj PLUS do 31.1.2023. Pravila in pogoji so dostopni na organizatorjevi spletni strani energijaplus.si in fizično v prostorih organizatorja, na naslovu Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;