V Energiji plus, kljub zahtevnim razmeram, ostajamo med vodilnimi, zanesljivimi, inovativnimi in konkurenčnimi podjetji na področju oskrbe z energijo in zagotavljamo sodobne energetske storitve na prehodu v nizkoogljično družbo. Dobro se zavedamo situacije, v kateri se znajdejo kupci električne energije, ki jim dobavitelj odpove prodajno pogodbo. S tem razlogom vabimo vse, ki so se znašli v neprijetni situaciji, da se obrnejo na nas (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na 080 21 15 vsak delavnik med 7.30 in 17.00 uro), kjer jim bomo z veseljem svetovali.

V Energiji plus poleg zanesljive oskrbe z energijo in ponudbe sodobnih energetskih rešitev dodatno skrbimo za zadovoljstvo kupcev preko lojalnostnega programa Moj PLUS. S koriščenjem točk si lahko zagotovijo cenejšo oskrbo z energijo, prav tako pa so deležni dodatnih ugodnosti, ki jih pripravljamo s svojimi poslovnimi partnerji. Več informacij o programu najdete tukaj.

Energija plus je zanesljiv partner, ki že 10 let zagotavlja neprekinjeno oskrbo kupcev z različnimi energenti (elektrika, zemeljski plin, toplota).

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?