Z akcijo »Nagrajujemo svoje!« smo zaželeli dobrodošlico 500 novim članom lojalnostnega programa Moj PLUS in jim pripisali 20 EUR v obliki točk.

Vseh 500 novih članov Moj PLUS lahko zbrane točke koristi za popust pri nakupu trgovskega blagaali plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin.

Članstvo v Moj PLUS se resnično izplača. Vse, ki še niste včlanjeni v program vabimo, da to storite čim prej in tudi vi prihranite.

Včlanite se tukaj!

Dragi kupci,

prodajna mesta Energije plus bodo zaradi trenutne situacije do nadaljnjega za obiskovalce zaprta. Izjemi sta prodajni mesti v Mariboru na Veselovi ulici 10 in Vetrinjski ulici 2, ki zaenkrat poslujeta kot običajno.

Preverite delovni čas prodajnih mest:

Prodajno mesto Maribor Veselova

Prodajno mesto Maribor Vetrinjska

Da poskrbimo za vse vaše potrebe in ostanemo v stiku, vam navkljub trenutnim razmeram, ki vladajo zaradi širjenja koronavirusa, ponujamo vrsto brezstičnih alternativ:

  • Vsak delovni dan smo od 7.30 do 17.00 na voljo v klicnem centru na telefonskih številkah 080 2115 ali 02 22 00 115. Klicni center deluje nemoteno, naši svetovalci so vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč.
  • Na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. se trudimo odgovoriti še isti dan.
  • Obisk spletne strani www.energijaplus.si vam omogoča pogovor v živo (zelena ikona v spodnjem desnem kotu).
  • Kontaktirate nas lahko tudi preko Facebook Messenger aplikacije. 
  • 24/7 vam je na voljo brezplačna spletna aplikacija eStoritve.
  • 24/7 vam je na voljo brezplačna mobilna aplikacija ePLUS.
  • Na spletni strani www.energijaplus.si najdete vrsto obrazcev, ki jih potrebujete za ureditev posameznih primerov in številne uporabne varčevalne nasvete.

Prosimo vas, da vse ne nujne opravke uredite na alternativni način in se v največji možni meri izogibate osebnim stikom.

Ostanite zdravi.

Čestitamo vsem novim 500 članom lojalnostnega programa Moj PLUS, ki so v posebni akciji pridobili kar 20 EUR dobropisa v obliki točk. Vsi novopečeni člani programa Moj PLUS lahko točke uporabite za znižanje računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin ali kot popust pri nakupu trgovskega blaga.

Vse, ki še niste člani lojalnostnega programa Moj PLUS pa vabimo, da se nemudoma včlanite v program in oplemenitite svojo porabo s prihranki. O tem, kako postati član tukaj in kako že v prvem mesecu do ugodnosti?

Spremljajte nas še naprej, da boste pravočasno obveščeni tudi o vseh naših prihodnjih akcijah.
 
Sto let distribucije električne energije v Mariboru je dogodek, ki ga je potrebno na primeren način obeležiti. Ob tej priložnosti smo se v skupini Elektro Maribor d.d. odločili, da na poseben način izkažemo predanost razvoju in vpetost v širše družbeno okolje. Konkretno na področju kulture, zato se nam je prav v teh, specifičnih in težkih časih za kulturne ustanove in ustvarjalce zdelo pomembno, da v okviru danih zmožnosti priskočimo na pomoč.
rsz elektro mb 100 let mpp3351 pigac si

Neugodni gospodarski situaciji navkljub, ki je pustila posledice tudi v skupini Elektro Maribor d.d., smo se odločili za donacijo, ki jo je Slovensko narodno gledališče v Mariboru (SNG Maribor) namenilo prenovi razsvetljave v prostorih, kjer je potekala svečanost ob 100 letnici elektro distribucije v Mariboru in ostalih prostorih, namenjenih obiskovalcem te kulturne ustanove.

rsz 1rsz elektro mb 100 let mpp3183 pigac si

rsz elektro mb 100 let mpp3399 pigac si

Z zaključeno prenovo se bo moč razsvetljave znižala iz 61 kW na zgolj 6 kW, kar pomeni 90 odstotno zmanjšanje moči. Sorazmerno se bo zmanjšala tudi poraba električne energije v prostorih SNG, kar bo po oceni prineslo kar do 10.000 EUR letnega prihranka pri stroških električne energije. V Energiji plus d.o.o., kot pomembni članici skupine Elektro Maribor, smo sicer tudi drugače predani trajnostnemu razvoju, transformaciji v brezogljično družbo in razvoju s to usmeritvijo povezanih storitev. Vsako leto za projekte, ki nas peljejo po tej poti, namenjamo nekaj sto tisoč EUR.

rsz elektro mb 100 let mpp3086 pigac si

Prepričani smo, da bo naša donacija, na osnovi katere bo SNG Maribor posodobilo razsvetljavo, gledališču omogočila, da prihranjena sredstva porabi za še kvalitetnejši program in financiranje drugih potreb gledališča.

Energija plus d.o.o.

Avtor fotografij v novici: Marko Pigac

rsz mava2711

rsz elektro mb 100 let mpp3109 pigac si

rsz elektro mb 100 let mpp3458 pigac si

 

Včlanite se v lojalnostni program Moj PLUS in prejmite 20 EUR*
 
Ob včlanitvi v lojalnostni program Moj PLUS prejmete 20 EUR v obliki točk v lojalnostnem programu, ki jih lahko koristite za popust pri nakupu trgovskega blaga, plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin.
Akcija velja od 20. 9. do 31. 10. 2020 in velja za prvih 500 kupcev, ki se bodo včlanili v lojalnostni program.
 
 

Na vrh