Vabljeni na dan odprtih vrat in otvoritev nove polnilne postaje na Veselovi ulici 10 v Mariboru.

Preverili boste lahko nove modele električnih vozil, brezplačno preizkusili vožnjo z e-kolesom in e-skirojem, sodelovali v nagradni igri za praktične nagrade.

Več informacij lahko najdete na: Dan odprtih vrat e-mobilnost

Vaša Energija plus

 

 

 

dogodek uporaba eStoritev mobilne aplikacije

 

Prosimo, da se na dogodek prijavite preko te povezave.

 

Vaša Energija plus

 

 

Vsem članom lojalnostnega programa Moj PLUS smo pripisali točke za njihovo zvestobo. Glede na zbrano število točk so na voljo različne ugodnosti: 

  • možnost znižanja računa za naslednje obračunsko obdobje,
  • popust pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin,
  • popust pri nakupu trgovskega blaga.

Število točk lahko preverite  tukaj  Točke lahko unovčite do konca marca 2020..

Skupaj smo vedno v plusu!

 

NagrajZvestobo

 

 

 

Energija plus predstavila rešitve s področja samooskrbe z električno energijo, e-polnilnic in e-koles članom Obrtne zbornice Slovenije

(Maribor, 23.5.2019) Energija plus, ki na podlagi pridobljenih izkušenj in znanja nenehno razvija napredne storitve, inovativne pakete oskrbe in kupce spodbuja k rešitvam za učinkovitejšo rabo energije, je danes članom Območno obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota predstavila rešitve s področja samooskrbe z električno energijo in ponudbo e-polnilnic ter e-koles.

V Energiji plus d.o.o. kjer skrbijo za celovito energetsko oskrbo s ponudbo električne energije, zemeljskega plina in toplote, razvijajo tudi inovativne pakete in napredne storitve na področju učinkovite rabe energije ter e-mobilnosti. Zato sklepajo različna partnerstva, v okviru katerih kupce spodbujajo k implementaciji rešitev za učinkovito rabo energije. Eno takih je tudi partnerstvo s skupnostjo slovenskih obrtnikov in podjetnikov Mozaik podjetnih v okviru Obrtne zbornice Slovenije. Z namenom, da predstavijo rešitve s področja samooskrbe z električno energijo, ponudbo e-polnilnic in e-koles, so gostili člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota. Po končani predstavitvi so vsi udeleženci imeli možnost testiranja vožnje z e-kolesi in občutiti prednosti, ki jih le-ta ponujajo. Energija plus bo z razvojem in partnerstvi na področju učinkovite rabe energije in ponudbo najnovejših rešitev za različne skupine kupcev skrbela tudi v prihodnosti in sočasno skrbela za hiter in učinkovit prehod v brezogljično družbo.

Slika1

Slika2

Slika3

 

 

Najboljša študentka Univerze v Mariboru je Ana Lambić

Energija plus d.o.o. je skupaj s partnerji družbo Elektro Maribor d.d., OVEN Elektro Maribor d.o.o. in Univerzo v Mariboru, izvedla razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru, s katerim želimo nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost in jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Najboljša študentka Univerze v Mariboru je na podlagi ocene strokovne komisije postala Ana Lambić, študentka 1. letnika magistrskega študijskega programa Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, drugo mesto je zasedla Ana Gregorc, študentka 2. letnika magistrskega študijskega programa Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, tretje mesto pa Martina Medved, študentka 6. letnika enovitega magistrskega študijskega programa Splošna medicina na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru.

Najboljša študentka Univerze v Mariboru je prejela denarno nagrado v višini 600 €, ki jo podarja Elektro Maribor d.d., drugo uvrščeni je podjetje Energija plus d.o.o. podarilo nagrado v vrednosti 400 €, med tem ko je bila tretje uvrščena s strani podjetja OVEN Elektro Maribor d.o.o. nagrajena z 200 €. Iskrene čestitke!

DSC 7706

 

 download gumbRezultati razpisa za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2018/2019

 

 

 

 

 

Na vrh