Novica v pripravi.

Kot družbeno odgovorno podjetje smo pri Energiji plus, skupaj s partnerji Univerzo v Mariboru in Elektrom Maribor pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2019/2020. S tem razpisom želimo nagraditi najboljše študente za njihovo odličnost in jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2019/2020 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študijo redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (1.mesto) v preteklih letih ter so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali

B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali

C: v študijski program II. stopnje (pogoj je predhodno končana I. st. študijskega programa Univerze v Mariboru).

Študenti se lahko na razpis prijavijo od objave razpisa do 14. avgusta 2020, do 12. ure, na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«

01 Banner klima 300x250px
Kako kupiti pravo klimatsko napravo?
Pred nakupom klimatske naprave je najprej ključno ugotoviti kako velik prostor želite ohlajati ali ogrevati. Najpomembnejši podatek klimatske naprave je ravno moč. Od moči klimatske naprave je odvisno, kako velik prostor lahko ogrevamo ali ohlajamo.

Premislite, kateri tip klimatske naprave želite namestiti – stensko klimatsko napravo ali prenosno klimatsko napravo in kje jo želite namestiti. S pravilno pozicionirano enoto boste dosegli boljše udobje v najkrajšem času.

Pomembno je, da primerjate energetsko učinkovitost klimatskih naprav - vsaka klimatska naprava mora biti označena v kateri energetski razred sodi. Priporočljivo je, da se odločite za nakup klimatske naprave z inverter tehnologijo, saj so energetsko učinkovitejše in skrbijo za enakomerno temperaturo, prav tako pa se prepričajte tudi, da ima možnost usmerjanja lamel. Skrbno preverite tudi funkcije za dodatno udobje.
 

Kdaj je najboljše kupiti klimatsko napravo?

Zagotovo je najprimernejši čas za nakup klimatske naprave izven poletne sezone, da se tako zmanjšata čas dobave in montaže. Izberite znamko klimatske naprave, ki je uveljavljena na trgu in se odločite za klimatsko napravo, ki bo vizualno dopolnila vaš prostor.

Z nakupom klimatske naprave Gree pri Energiji plus prejmete 5 let garancije, A++ energijski razred, vgrajen je tudi Wifi nadzor. Zelo dobre so tudi za ogrevanje, večina modelov dela do -20°C in še nižje, imajo še 90% nazivne moči pri -10°C.

Kupcem Energije plus nudimo možnost plačila na do 12 obrokov. Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 2115, obiščite eno od prodajnih mest Energije plus ali izpolnite spletni obrazec.

01 Banner kolo 300x250px
 

Narava se prebuja in dnevi so postali popolni za vožnjo s kolesom. Za vožnjo z e-kolesom ne potrebujete veliko športne kondicije, saj vam pri premagovanju razdalje in vzponov pomaga elektro motor. Deluje v stopnjah pomoči, kot sami želite in je vaš najboljši prijatelj na kolesu – ko vrtite pedale, vam pomaga tudi elektro motor, do maksimalne hitrosti 25 km/uro. Ko nehate vrteti ali vozite hitreje, neha tudi ta, popolnoma avtomatsko.

Električno kolo je primerno za vso družino: je edinstveno prevozno sredstvo, saj omogoča povsem preprosto izposojanje med družinskimi člani. V primerjavi s klasičnimi kolesi električna kolesa niso namenjena določenemu spolu, prav tako lahko povsem preprosto nastavite višino sedeža.

Električno kolo pogosto prehiti lastni prevoz z avtomobilom ali javni prevoz, prav tako pa vas pripelje povsem do cilja. Električna kolesa so v primerjavi z drugimi prevoznimi sredstvi postala izjemno cenovno dostopna, zelo nizka pa je tudi cena vzdrževanja. Prav tako omogočajo vsem tistim z bolečinami v kolenu, bokih in rokah lahkotno rekreacijo brez bolečin.

Rekreacija za starejše in tiste z zdravstvenimi težavami

Električna kolesa vsem tistim z bolečinami v kolenu, bokih in rokah nudijo lahkotno rekreacijo brez bolečin in so zelo primerna tudi za starejšo populacijo. Na kolo lahko sedete tako v elegantnih hlačah, krilu ali kavbojkah. Zanimivo, kajne?

Preverite izjemno ponudbo električnih koles tukaj.

01 Facebook novica odprtje
 

Sporočamo vam, da danes, 11. 5. 2020,  za vas ponovno odpiramo naša prodajna mesta v Mariboru, Slovenski Bistrici, Murski Soboti, na Ptuju in v Gornji Radgoni.

Cenjeni kupci, v duhu zajezitve epidemije Covid-19 ter z odgovornim in samozaščitniškim vedenjem vas prosimo, da ob obisku prodajnih mest sledite naslednjim korakom:

 

 

  1. Pred vstopom si razkužite roke z razkužilnim sredstvom, ki vam bo na voljo ob vhodu.
  2. Vstop je, z namenom zaščite kupcev in naših zaposlenih, dovoljen samo z zaščitno masko, šalom, ruto ipd, ki prekriva nos in usta.
  3. Na prodajnem mestu je lahko hkrati samo en kupec – prosimo, da počakate pred vhodom in vstopate posamično.

Bodimo strpni, upoštevajmo navodila in skupaj bomo premagali tudi ta zahrbtni virus. Seveda pa vas vabimo, da tudi v prihodnje stvari urejate na alternativni način in se v največji možni meri izogibate osebnim stikom. Za vas smo dosegljivi:

  • v klicnem centru vsak delovnik od 7.30 do 17.00,
  • preko elektronske pošte – pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • 24ur/dan preko brezplačne spletne aplikacije eStoritve ali
  • brezplačne mobilne aplikacije ePLUS
  • preko pogovora »v živo« na www.energijaplus.si (v kotu spodaj desno)
  • preko obrazcev.

V primeru, da še niste začeli uporabljati naših eStoritev ali mobilne aplikacije ePLUS vas vabimo, da opravite registracijo še danes.

Spoštujmo ukrepe za preprečevanje okužbe s koronavirusom.

Hvala, ker ravnate odgovorno.

 
 
 
 
 
 
 

Na vrh