V skladu z družbeno odgovornostjo smo pri Energiji plus, skupaj s partnerji Univerzo v Mariboru, Elektrom Maribor in Oven Elektro Maribor, pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2018/2019. Namen razpisa je nagraditi najboljše študente za njihovo odličnost in jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2018/2019 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študijo redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v preterklih letih ter so vpisani v:
A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali

C: v študijski program II. stopnje (pogoj je predhodno končana I. st. študijskega programa Univerze v Mariboru).

Študenti se lahko na razpis prijavijo od objave razpisa do 8. aprila 2019, do 12. ure, na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru«

"Smuk"nite v nov teden. Na vseh prodajnih mestih Energije plus lahko kupite karte za celodnevno smučanje na Mariborskem Pohorju (veljajo za ponedeljek in torek) za samo 15 EUR. Cena je za člane lojalnostnega programa Moj plus še ugodnejša - ob unovčenju 500 točk jih boste prejeli le za 10 EUR. Prenos kart v naslednjo sezono ni mogoč. Vsak lahko kupi največ 2 karti. Število kart je omejeno. Ponudba velja do razprodaje zalog.

01 Smucarske karte 15


 

Na vseh prodajnih mestih Energije plus vas bo 14.2. pričakal ljubezniv Valentinov 10 % popust.

Če rabite LED sijalke, klimo za prihajajoče poletje, napredni sistem za merjenje porabe in prikaz stroškov,

ali bi si olajšali pot v hribe z električnim kolesom  ....  jutri je prava priložnost .

 

valentinov 10 proc popust


Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru se je 22. januarja s predstavitvijo izziva našega podjetja ENERGIJA PLUS začela študentska Marketinška dirka, tradicionalno tekmovanje za študente, ki ga organizira Katedra za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Klubom za marketing EPF. Marketinška dirka je namenjena študentom poslovnih smeri, cilj tekmovanja pa je, da študentske ekipe oblikujejo kar najboljše rešitve izziva, ki ga postavljamo pred njih. Tekmovanje je nastalo kot plod prizadevanj za večjo povezanost študentov z gospodarsko prakso ter obogatitev pridobljenih znanj v okviru študija.
Prijave na tekmovanje so odprte do 2. marca 2019, zato vabljeni vsi, v študijskem letu 2018/2019 redno vpisani študenti, da se prijavite, pokažete svojo kreativnost in zadenete eno od nagrad, ki jo bomo podelili.

Na vrh