Leto 2020 se počasi poslavlja. To je čas, ko se ozremo v preteklost in pogledamo, s kakšnimi izzivi smo se srečevali, kako uspešni smo bili in si postavimo cilje za leto, ki je pred nami.

Iztekajoče se leto 2020 je bilo zelo neobičajno. Od pomladi, ko virus Covid-19 pomembno vpliva na poslovanje vsakega podjetja in življenje posameznika in družin, se zahteva spremenjen način dela, hitra prilagodljivost in predvsem novi načini komunikacije. V prvi vrsti so to digitalni kanali.

Dragi kupci, z vami smo tudi v teh drugačnih časih. Sledimo trendom in vašim potrebam, zato vam ponujamo vrsto komunikacijskih kanalov, preko katerih lahko uredite vse kar iz varnega udobja vašega doma. Naj izpostavimo samo nekatere:

  • brezplačni spletna - eStoritve in mobilna aplikacija ePLUS s številnimi uporabnimi rešitvami: vnos stanja števca, spremljanje porabe energentov, pregled računov in opravljenih plačil, opomniki za plačila, lojalnostni program Moj PLUS ipd.,
  • elektronska pošta – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na vsa prejeta sporočila se trudimo odgovoriti v 24 urah;
    možnost pogovora »v živo« na www.energijaplus.si (v kotu spodaj desno) in na Facebook Messenger,
    klicni center: 080 21 15 ali 02 22 00 115 (vsak delavnik med 7.00 in 17:00).

Navkljub vsem izzivom smo ponosni, da smo raven storitev še dodatno izboljšali. Neprekinjeno smo vam na voljo s strokovno pomočjo in podporo, kar kupci cenite in ste po raziskavi sodeč (raziskavo smo izvedli spomladi letos) zadovoljni z našimi storitvami in zvesti našemu podjetju. To je za nas najpomembnejše, saj ste pri nas vedno na prvem mestu. Razvijamo sodobne, nove storitve in produkte, vse z namenom povečanja vašega zadovoljstva in celovite energetske oskrbe.

Za nemoteno odvijanje delovnega proces v teh spremenjenih razmerah se moramo zahvaliti predvsem našim strokovno usposobljenim sodelavcem. Le ti z veliko mero prilagodljivosti in potrpežljivosti uspešno premagujejo izzive, s katerimi se dnevno srečujemo in so zaslužni za to, da gradimo odnose, ustvarjamo priložnosti in da smo poslovno leto pripeljali do konca v dobri kondiciji.

Vsem vam: našim kupcem, poslovnim partnerjem in sodelavcem želimo v letu 2021 veliko zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva. Še posebej v letošnjem letu smo spoznali, da lahko z veliko mero strpnosti, medsebojnega razumevanja in pomoči skupaj, S PRAVO ENERGIJO, premagamo vse. In to imejmo v mislih tudi v prihodnjem letu. Verjamemo, da si bomo lahko kmalu ponovno pogledali v oči, stisnili dlani in drug drugemu podarili nasmeh brez maske na obrazu.

V Energiji plus vstopamo v poslovno leto 2021 optimistično in zagnano ter vam obljubljamo nadgradnjo storitev in produktov, vse z namenom zadovoljitve vaših potreb in želja. Skrb za vas bo za nas vedno najpomembnejša naloga. Pridružite se naši družini, družini Energije plus in spustite pravo energijo v vaš dom in vaše podjetje.

Želimo vam lepe praznike ter srečno in uspešno prihajajoče leto, zapolnjeno s pravo energijo in zdravjem.

Energija plus. Kjer je prava energija doma.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;