Z nakupom toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus ustvarite dvojne prihranke pri električni energiji, ogrevanju in hlajenju.

Z Energijo plus zmanjšajte
stroške ogrevanja in postanite
energetsko neodvisni

V Energiji plus so skupaj s partnerji pripravili produkt, ki kupcem omogoča najkakovostnejšo, celostno in cenovno najugodnejšo pot do individualne energetske samooskrbe. Produkt zajema komplet toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus, ki zagotavlja visoke prihranke pri stroških električne energije, ogrevanja in hlajenja. Z individualno obravnavo in strokovnim svetovanjem vam zasnujejo sistem, ki omogoča maksimalne učinke in prihranke. Ob tem pa zagotavljajo še brezplačno svetovanje in pomoč pri ureditvi dokumentacije ter soglasij in brezplačno pomoč pri ureditvi dokumentacije za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada ter strokovno montažo in zagon toplotne črpalke.


S kombinacijo toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus boste zagotovo ustvarili dvojni prihranek. Najprej boste prihranili pri stroških ogrevanja, saj velja ogrevanje s toplotno črpalko za ekonomsko najbolj učinkovit in okoljsko sprejemljiv način ogrevanja, ki je v glavnem cenejši od ogrevanja s klasičnimi energenti. Nadalje boste prihranili še pri stroških električne energije, saj bo sončna elektrarna brezplačno zagotovila vso potrebno energijo za vaš dom in za delovanje vaše toplotne črpalke. Prihrankov boste deležni že od samega začetka postavitve toplotne črpalke in sončne elektrarne.

Zakaj izbrati energetske rešitve Energije plus?

  • Brezplačno svetovanje in pomoč pri ureditvi dokumentacije ter soglasij.
  • Brezplačna pomoč pri ureditvi dokumentacije za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.
  • Strokovna montaža in zagon toplotne črpalke oziroma sončne elektrarne.
  • Brezplačna reciklaža odsluženih fotonapetostnih modulov.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;