Zakaj izbrati način plačevanja z računom v elektronski obliki?

V podjetju Energija plus skrbimo, da so naše storitve prijazne tako do naših odjemalcev kot tudi okolja, zato ponujamo hiter in varen način plačevanja z računom v elektronski obliki (e-obliki). Z uporabo E-računa lahko brezplačno preidete na brezpapirni, okolju prijazen način poslovanja, prihranite čas ter se izognete dodatnim stroškom.

Seveda pa vas nagradimo tudi s popustom. Za vsak prejet račun na e-naslov (za vsako merilno mesto) vam obračunamo popust v višini 0,79 EUR (9,48 EUR letno)!

Kakšne so še ostale prednosti uporabe E-računa?

  • Brezplačna aktivacija prejemanja E-računa.
  • Možnost neposrednega prejemanje E-računa v elektronsko banko – za lažji pregled in hitro plačilo, brez prepisovanja podatkov.
  • Večja preglednost in lažje spremljanje računov in plačil za uporabnike direktnih bremenitev.
  • Skrb za okolje.

Kako se lahko naročite na prejemanje E-računa?


Prejemanje računa v elektronski obliki oz. aktivacijo storitve E-račun lahko naročite kadarkoli z izpolnitvijo obrazca, na kateremkoli prodajnem mestu Energije plus ali s klicem na brezplačno tel. številko 080 21 15. Prejemanje računa v elektronski obliki si lahko uredite tudi preko spletne aplikacije eStoritve ali mobilne aplikacije ePLUS.

Za boljši jutri lahko naredimo največ tako, da začnemo sami pri sebi. Naročite se na brezpapirno poslovanje in prispevajte k skrbi za okolje!

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?