Sončne elektrarne so postale v zadnjem času vse bolj priljubljene, saj omogočajo proizvodnjo čiste energije s pomočjo sončne svetlobe. Vse več odločanja prihaja ne samo s strani fizičnih oseb, temveč tudi s strani podjetij, ki so pripravljena narediti dodaten korak k trajnosti.

Pri samem razmišljanju o vzpostavitvi sončne elektrarne je prvi korak izbira lokacije. Sončna elektrarna mora biti nameščena na območju, ki ima dobro izpostavljenost soncu in minimalno senco, poleg tega pa mora imeti tudi dovolj prostora za namestitev sončnih panelov in ostale opreme. Pomembno je tudi upoštevati lokalne predpise in dovoljenja, ki so potrebna za gradnjo sončne elektrarne, zato je v izogib morebitnim dilemam sodelovanje s strokovnjaki na tem področju izjemno dobrodošlo.

Želite postati energetsko neodvisni in samooskrbni?
Prenesite brezplačno e-knjižico in preverite naše nasvete.

Kako pridobite svojo informativno ponudbo?

Prijavni postopki za pridobitev ponudbe za sončno elektrarno so enaki tako za fizične osebe kot tudi za podjetja.

Na naši spletni strani izpolnite obrazec, v katerega vpišete osnovne podatke za izdelavo informativne ponudbe za sončno elektrarno na ključ. Obrazec se nahaja tukaj.

Po pridobitvi informativne ponudbe, katero vam posredujemo v roku nekaj dni, se lahko postopek nadaljuje. Po vašem naročilu sledi ogled lokacije s svetovanjem, po katerem vam lahko pripravimo končno ponudbo.

Po sami potrditvi zavezujoče ponudbe pa za vas uredimo potrebno dokumentacijo in soglasje pri operaterju omrežja z električno energijo. Pozitivno soglasje je temelj za veljavnost pogodbe, ki vam jo nato posredujemo v okvirnem roku 10 dni. Po plačilu avansa sledi tudi sama montaža. Za zagon je tu na vrsti še elektro distributer, ki bo za vas uredil finalni priklop za delovanje sončne elektrarne.

Postanite tudi vi cenovno neodvisni od tržnih nihanj cen električne energije in še danes pošljite neobvezujoče povpraševanje!

 

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;