Električna kolesa so vse bolj priljubljena in dostopna. Pomagajo vam doseči cilje lažje in hitreje, zato so izjemno uporabna v mestih, ko se je potrebno izogniti prometnim zastojem in iskanju parkirišč. Ponudba e-koles je izjemno pestra in obsega vse od mestnih, preko trekking do gorskih različic. Kaj pa če se svojemu kolesu ne želite odpovedati, vas pa vseeno mikajo vse prednosti, ki jih električno kolo ima? Potem je čas, da svoje kolo le nadgradite.

Kompleti za nadgradnjo koles običajno vsebujejo motor, baterijo, kable za priklop, kontrolno enoto za uravnavanje motorja, senzor za zaznavanje hitrosti, LED-zaslon, polnilec in elektronske zavorne ročke. Z nekaj spretnosti se da predelavo narediti v domači garaži, vendar imamo za vas precej ugodnejšo možnost: dovolite, da vaše kolo odpeljemo, ga predelamo in vam izboljšanega dostavimo na dom.

Energija Plus vam ponuja predelavo kolesa v električno kolo, pri čemer imate dve možnosti: pogon se vgradi na prednje ali zadnje kolo ali pa se uredi srednji pogon. Prva varianta je bolj primerna za mestno ali trekking vožnjo, druga pa za gorsko. V obeh primerih dobite 250 W motor, ki ima 9 stopenj pomoči elektro pogona. Kolo je opremljeno z velikim LCD-zaslonom, na katerem lahko spremljate hitrost, prevožene kilometre, stanje baterije in še druge informacije.

Tako kolo je sestavljeno v Sloveniji, ima 12 mesecev garancije, servise pa vam omogočamo v Ljubljani in v Mariboru, zato se lahko zanesete na domačo kakovost vašega prenovljenega kolesa.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;