Toplotna črpalka Thermia Atec zrak/voda, ki nudi maksimalno zmogljivost in udobje skozi celo leto

 

Thermia Atec je razvita z uporabo zadnje tehnologije. Poraba energije je zmanjšana na najnižjo raven z neprekinjenim optimiranjem treh ključnih parametrov delovanja: pretok zraka (hitrostno prilagodljiv EC ventilator), pretok hladiva (elektronski ekspanzijski ventil) in pretok tekočine v ogrevalnem sistemu (Optimum tehnologija). Energijo, pridobljeno iz zraka v okolici uporabi za ogrevanje sanitarne vode in distribucijo v sistemu ogrevanja prostorov in nudi učinkovit prihranek energije pri ekstremno nizkih temperaturah, tudi pri –20°C. Na ta način zmanjša vaše stroške ogrevanja do 75% na letni ravni.

Univerzalna in prilagodljiva vašim potrebam

Thermia Atec je na voljo v različnih močeh, v kombinacijah od 6 do 36 kW. Sestavljena je iz dveh delov: toplotne črpalke (zunanja enota) in notranje enote. Izbirate lahko med tremi različnimi verzijami notranjih enot in se preprosto prilagodi vaši obstoječi opremi.

Najboljši rezultat na testu

Švedska agencija za energijo, vladna organizacija, je nedavno opravila temeljit primerjalni test toplotnih črpalk zrak/voda, ki so na voljo na trgu. Preizkusi so bili opravljeni skladno z EU standardom EN 14511, v akreditiranem inštitutu SP.

Rezultati so pokazali vrhunske zmogljivosti toplotne črpalke Thermia Atec: največji skupni prihranek energije, najvišji COP, najboljši rezultati ogrevanja sanitarne vode, drugo najbolj tiho delovanje in najnižje toplotne izgube med testiranimi napravami.


Na vrh