Izdelek lahko zamenjate v roku 8 dni od nakupa, v nepoškodovani embalaži, z računom. Vrnjen izdelek vam bomo zamenjali za drug izdelek iz naše ponudbe, kupnine ne vračamo.

Garancija je navedena pri opisu posameznega izdelka in znaša 24 mesecev.

Izdelkov zaenkrat še ni mogoče naročiti prek spleta. Vabimo vas, da se oglasite na naših prodajnih mestih ali nam pošljete povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma nas pokličete na telefonsko številko klicnega centra 080 2115.

Naša prodajna mesta za vas obratujejo v Mariboru, Slovenski Bistrici, Gornji Radgoni, Murski Soboti in na Ptuju. Delovni čas prodajnih mest preverite tukaj.

Želite kupiti izdelek a niste prepričani, da ustreza vašim potrebam? Potrebujete dodatno svetovanje? Pokličite našo brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Več informacij o izbranem izdelku dobite pri našem prodajnem osebju na prodajnih mestih. V kolikor nimate časa obiskati prodajnega mesta, vas vabimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišete prek spletnega obrazca Povpraševanje.

Trgovsko blago je podrobneje predstavljeno v zavihku NAPREDNE STORITVE, kjer lahko preverite cene in lastnosti izbranih izdelkov. V živo si lahko izdelke ogledate in kupite na vseh naših prodajnih mestih. Lokacijo in delovni čas izbranega mesta preverite tukaj.

Na vrh