V Energiji plus vam kot prvi dobavitelj električne energije in zemeljskega plina v Sloveniji omogočamo cenovno ugodno rešitev za merjenje in nadzor porabe energentov in stroškov v realnem času in z odličnim prikazom zgodovine.  S pregledom kumulativnih vrednosti vašega trenutnega ali preteklih obračunskih obdobij pridobite možnost obdelave svojih podatkov za energetsko svetovanje, določanje ukrepov in doseganje prihrankov. Vsi seti so primerni za stanovanjske hiše in stanovanja v blokih, za vse gospodinjske in tudi poslovne uporabnike.

V vsak set se z lahkoto doda daljinsko krmiljena vtičnica z ON/OFF  preklopom in seveda tudi merjenjem porabe. (video).

Merilni podatki se lokalno na bazni enoti osvežujejo vsakih 6 sekund, v spletni aplikaciji pa vsakih 60 sekund. Hramba podatkov v oblaku ni časovno omejena. Garancija za vse izdelke traja 24 mesecev.

em titlephoto lores sl dashboard

 

Nadzor je ključnega pomena

Z nakupom rešitve za nadzor porabe ne boste več v skrbeh ali je prišlo do izlitja vode, ali ste izklopili likalnik oziroma plinski štedilnik, ko vas ne bo doma. Na preprost način boste lahko ugotovili, ali so v vaših prostorih izključeni vsi porabniki, oz. če je poraba v pričakovanih mejah.
V primeru prekoračitve želenih vrednosti vas bo aplikacija opozorila in posredovala informacijo na vaš računalnik ali pametni telefon. Uporaba je prilagojena tudi manj izkušenim spletnim uporabnikom, je v slovenskem jeziku, pregledna in hitra  tudi na manj zmogljivih pametnih telefonih in tablicah.

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste odšli od doma, pa niste bili prepričani, da ste zaprli okna?  In se sredi dopusta spraševali, ali hladilnik in skrinja delujeta brezhibno. Ste se kdaj vračali iz smučanja in si zaželeli vključiti ogrevanje kar na daljavo, da bi bilo stanovanje ob vašem prihodu primerno toplo? Vse to bo z rešitvijo, ki vam jo ponujamo, povsem preprosto.

Lažje spremljanje kakovosti dobave:

  •  rešitev omogoča lažje spremljanje kakovosti dobave, saj ob izpadu napajanja ali interneta prejmete obvestilo.

Imate poslovne prostore?

  •  spoznajte, kolikšen vpliv imajo vaši večji stroji in naprave na celoten strošek za elektriko, plin in vodo.
  •  bodite sprotno informirani o porabi vaših strojev in drugih naprav, o trenutni temperaturi v vaši pisarni, delavnici ali hladilnici. Le z nekaj kliki lahko na namizju kreirate svoje naprave, kot je prikazano na spodnji sliki:
 

energomonitor trenutno stanje

 

 

Brez dodatnih stroškov na vaš elektronski naslov prejemajte pregledna in natančna tedenska in mesečna poročila o vaši porabi energentov, kot je prikazano v spodnji tabeli:

 energomonitor plin

 

Zaradi sodobne zasnove in najmodernejših rešitev (kot je prikazano na spodnji sliki) je delovanje sistema hitro in zanesljivo:
SL v1 energomonitor demopanel 2017 03FVer1www small

 

Ker vemo, da si želite več in še boljšo uporabniško izkušnjo, vam posredujemo neposreden dostop do prve verzije aplikacije na  Google Play in App Store:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.energomonitor.energomonitor 
iOS: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=1294692530&mt=8

Mobilna aplikacija se bo v nadaljevanju nadgrajevala s funkcionalnostmi, ki jih že poznate (obvestila, funkcija vklop/izkop,…) in ki še prihajajo.

Za vse osnovne sete je cena letne licence za aplikacijo energomonitor:                          31,19 € z DDV (prvo leto gratis)

 

V prihodnje pa lahko pričakujete še:

- sobne termostate,
- CO2 (ogljikov dioksid) senzorje,
- CO (ogljikov monoksid) senzorje,
- DIN kontrolne števce (1 oz. 3. fazni),
- senzorje gibanja,
- senzorje izliva vode,
- senzorje odpiranja vrat/oken,
- univerzalne tipke,
- zaporne ventile izliva vode.

 

Share on Facebook

Dragi sem izklopila 

 

 

Zanimam se za Sistem naprednega merjenja Energomonitor

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Informacije glede naprednega seta za merjenje________________________________________________________________
Invalid Input
Napačena izbira
Invalid Input
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input

Na vrh