Cena z DDV  149 EUR

1. MANTA MES605 SABRE

 

Moderno prevozno sredstvo
Vrhunski električni skiro MANTA MES605 SABRE je opremljen s 15,24 cm (6") pnevmatikami spredaj in 14,73 cm (5,8") pnevmatikami zadaj. S prednjimi amortizerji zagotavlja udobno in varno vožnjo brez tresljajev. Primeren je za uporabo na asfalitrani in trši podlagi. Z inovativnim dizajnom, kakovostnim aluminijastim okvirjem, zložljivostjo in nosilnostjo do 100 kg bo pritegnil poglede mimoidočih.
 
Presenetljiva zmogljivost
Za izjemno zmogljivost bo poskrbela polnilna baterija, s kapaciteto 5,2 Ah, ki z enim polnjenjem omogoča vožnjo do 12 km. Na LED prikazovalniku je razvidno stanje napolnjenosti baterije, trenutna hitrost in prestava, v kateri vozite. Zmogljiv motor omogoča, da skiro doseže hitrost 25 km/h in premore vožnjo v klanec do 15°. Za stabilno parkiranje pa bo poskrbela zložljiva nogica.
 
MANTA MES605 SABRE
 
Tehnične podrobnosti
 
Velikost koles 15,24 cm (6") spredaj, 14,73 cm (5,8") zadaj
Število prestav 4
Moč motorja 250 W
Največja hitrost 25 km/h
Največja obremenitev 100 kg
Zmogljivost z enim polnjenjem do 12 km
Vožnja v klanec 15°
Zaščita IPX4
Baterija 5,2 Ah
Napajanje 100–240 V
Frekvenca 50 / 60 Hz
Čas polnjenja 3–4 ure
Barva zelena
 
 

 
 
 
 
Cena z DDV 489 EUR

2. XIAOMI M365 PRO

 
Moderno prevozno sredstvo

XIAOMI ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski električni skiro. Opremljen z napihljivimi 8,5-palčnimi pnevmatikami zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem, udobnost brez tresljajev pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Z inovativnim dizajnom ter kakovostnim aluminijastim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija, in maksimalna nosilnost do 100 kg omogočajo uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oz. tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje. Skiro lahko hitro ter povsem enostavno in hitro zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice. 

XIAOMI M365 PRO

Zmogljivost in varnost

Za izjemno zmogljivost poskrbi vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 12,8 Ah, ki omogoča prevoženo razdaljo do 45 km z enim polnjenjem. Uporabniku so na voljo trije načini vožnje: Eco, Standard in Sport. Skiro je opremljen tudi z LED multifunkcijskem zaslonom na dotik, kjer so uporabniku na voljo informacije glede hitrosti, načina vožnje, stanje baterije. Zahvaljujoč 300 W motorju, skiro doseže maksimalno hitrost 25 km/h in premore vožnjo v klanec do 20°. Za varno ustavljanje poskrbita elektronska in disk zavora, ki se sprožita istočasno ob stisku ročice za zaviranje.

Elektronska zavora s sistemom E-ABS proti zdrsu deluje na sprednje motorni pogon, medtem ko disk zavora zavira zadnje kolo. Skiro je opremljen tudi s sistemom Energy recovery, ki ob zaviranju proizvaja dodatno energijo. Na voljo je tudi možnost brezžične povezave Bluetooth z vašim pametnim telefonom preko aplikacije za pametne telefone. Prav tako je poskrbljeno za samo vidnost ostalim udeležencem v prometu, večjo varnost in boljšo vidljivost v temi, saj ima skiro varčno LED osvetlitev spredaj in zadaj.

 
 
 
Tehnične podrobnosti
 
Baterija li-ion, 12,8 Ah, 474 Wh
Maksimalen doseg 45 km
Maksimalna hitrost 25 km/h
Motor 300 W (maksimalno 600 W)
zagotavlja hitrost do 25 km/h in 20 % kot vzpenjanja
Načini vožnje eko, standard, sport
Pnevmatike napihljive, premera 21,5 cm (8,5")
Zložljivost v nekaj sekundah
Material ogrodja aluminij
Maksimalna nosilnost 100 kg
Vhodna napetost AC 100 – 250V 50/60Hz
Čas polnjenja od 8 ur do 9 ur
Neto masa 14,2 kg
Masa paketa 18,2 kg
Dimenzije naprave 108 cm x 46 cm x 49 cm
 
YOUTUBE predstavitev: https://youtu.be/C7Hqx-qIu6Q
 
 

Naročilo ponudbe za električni skiro

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Naročilo ponudbe za električni skiro ______________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
S klikom na spodnji "Pošlji" se strinjam s posredovanjem zgoraj navedenih podatkov izbranemu poslovnemu partnerju Bonajo d.o.o., Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje.
 

 

 
Na vrh