Električna kolesa vam bodo pomagala takrat, ko jih boste najbolj potrebovali.
Z našo storitvijo lahko vaše kolo postane električno, lahko pa si svoje novo električno kolo izberete kar iz naše ponudbe.
Za kupce Energije plus na do 12 obrokov.

b twin mestni mint 1500 1000 03 19
 
KELLYS CLEA 30 2019 1800 1200
 
CLIFF 30 2019 1800 1200
HEAD GRANGER 29 2018 BAFANG MIDDLE DRIVE 1500 1000
                                              Slike so simbolične.
 

Iz kateregakoli razloga si ga boste privoščili, boste z električnim pogonom za kolesa z lahkoto vrteli pedala, lahko si boste privoščili izlete, ki jih sicer ne bi zmogli ali pa ste »preveč leni« za njih. Ne glede, koliko ste stari!

Vsak, ki zna voziti kolo, se enostavno in hitro privadi na pomoč električnega pogona. Uporaba je zabavna in enostavna in možna na naslednje načine:
 
Občasna uporaba električnega pogona:

Kolo z električnim pogonom uporabljamo enako kot običajno kolo. Če je hrib in ne zmoremo več ali pa se nam več ne ljubi, enostavno s 3 sekundnim pritiskom na tipko vklopimo električni pogon in nadaljujemo vožnjo z manjšim naporom ter poganjamo pedala le tako močno, kot želimo. Ostalo delo opravi električni pogon, ki ga lahko kadarkoli spet izklopimo in nadaljujemo “po starem”. Tak način vožnje ohrani energijo v bateriji dosti dlje. Doseg je odvisen od pogostosti uporabe električnega pogona, vaše moči oziroma potrebne pomoči motorja, od vrste in kapacitete akumulatorja…

Vožnja s pomočjo električnega pogona – senzor na gonilki:

Kolo z električnim pogonom uporabljamo popolnoma enako, kot “navadno” kolo. Motor začne poganjati kolo, ko zazna premikanje pedal in nam pomaga. Stopnja pomoči električnega pogona se izbira na velikem LCD displayu (stopnje pomoči od 1 – 5).  V praksi to pomeni, da je poganjanje dosti lažje, na najvišji stopnji pomoči 5 je poganjanje čisto lahko. Poraba energije iz akumulatorja je zmerna. Doseg od 50 – 100 km, odvisno od intenzivnosti poganjanja pedalov (akumulator 36 V – 10.4Ah, motor 250 W, hitrost ca 23 km/h).

Vožnja brez električnega pogona:

Električni pogon izklopimo, kolo uporabljamo kot “navadno kolo”, ki ni opremljeno z električnim pogonom. Ker teža akumulatorja ni nezanemarljiva, se boste v hrib celo nekoliko bolj zadihali, kot če bi akumulator pustili doma.

 

Naročilo ponudbe za električno kolo

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Naročilo ponudbe za električno kolo ______________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
S klikom na spodnji "Pošlji" se strinjam s posredovanjem zgoraj navedenih podatkov izbranemu poslovnemu partnerju Promotion d.o.o., Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

 

 
Na vrh