V Energiji plus d.o.o. se zavedamo, da dober poslovni odnos pomeni predvsem zaupanje in pravočasen pretok informacij. Kupcem nudimo svetovanje v zvezi s sklepanjem Odprtih pogodb o nakupu in prodaji električne energije ter ponujamo različne možnosti nakupa električne energije. Naši skrbniki vam z veseljem posredujejo potrebne informacije in ponudbe, ki so lahko različno oblikovane (možnost fiksnih ponudbenih cen z vsebovanimi pribitki; ponudbene cene brez prenosnih kapacitet, ki se vključujejo naknadno, po znani avkciji za določeno obdobje).
 
V kolikor želite prejeti individualno ponudbo, vas prosimo, da izpolnite obrazec za naročilo ponudbe in ga pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

Z namenom sprotnega informiranja o dogajanjih na trgu in možnosti sprejemanja kakovostnejših odločitev, smo že pred leti začeli s pošiljanjem dnevnih (tedenskih) ponudb večjim kupcem. V kolikor tudi vi želite prejemati takšne ponudbe, prosimo, da nam to skupaj s podatki o vaši porabi in kontaktom posredujte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Na vrh