Sistem naprednega nadzora in upravljanja

Cenovno ugodna rešitev za merjenje in nadzor v realnem času

Merite, upravljajte in načrtujte prihranek

Izbrani set oz. sistem merjenja in aplikacija na vašem računalniku ali pametni napravi vam omogočata merjenje temperature in spremljanje porabe elektrike in plina v realnem času ali z vpogledom v zgodovino (natančni in razumljivi grafi).
Na podlagi prejetih podatkov lahko ustrezno ukrepate in tako načrtujete prihranek pri stroških energije. Prav tako vam sistem omogoča upravljanje naprav na daljavo (vklop/izklop preko pametne vtičnice) in nastavitev alarmnega obvestila ob nevarnosti prekoračitve naročene moči.

Merilni podatki se na bazni enoti osvežujejo vsakih 6 sekund, v spletni aplikaciji pa vsakih 60 sekund. Hramba podatkov v oblaku ni časovno omejena.

Izberite sistem merjenja, ki ustreza vašim željam

Vsi seti so primerni za stanovanjske hiše in stanovanja v blokih, za vse gospodinjske in tudi poslovne uporabnike.

GALERIJA SLIK

 

S spletno aplikacijo vzemite nadzor v svoje roke

Aplikacija je pregledna in hitra ter prilagojena tudi manj izkušenim spletnim uporabnikom. Na voljo je v slovenskem jeziku in deluje tudi na manj zmogljivih pametnih telefonih in tablicah.

DOSTOP DO PREDSTAVITVENE APLIKACIJE

Licenca za aplikacijo je prvo leto BREZPLAČNA!
Aplikacija je na voljo v App store ali Google play.

Cenik sistemov nadzora in upravljanja z energijo

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

Zanimam se za Sistem naprednega merjenja

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Informacije glede naprednega seta za merjenje:

Invalid Input
Napačena izbira
Invalid Input

Zaključek / pošiljanje:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene priprave ponudbe. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesec po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).