Želite užitek, zabavo in praktičnost na dveh kolesih? Izberite električni skiro!

Električni skiro je idealno prevozno sredstvo za izogibanje gneči v mestu, je ekološko sprejemljivo, saj pri vožnji z elektromotorjem ni nobenih izpušnih plinov. Je enostaven za prevoz, se hitro zloži in je tako z vami povsod – v službi, mestu ali šoli. Poleg tega vam nudi obilo zabave, užitka in svobode.

Za kupce Energije plus je nakup električnega skiroja možen na obroke.

Kako vzdržujemo električni skiro?

Kako poskrbimo za varnost na električnem skiroju?

  • model TREVI Velociptor ES80W, 8''
  • zložljiv,
  • LED osvetlitev,
  • LED prikazovalnih na krmilu,
  • hitrost do 25 km/h,
  • moč motorja 350 W,
  • vgrajeni amortizerji,
  • bele ali črne barve
Električni skiro TREVI Velociptor ES80W beli
 
Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8-palčnimi trdnimi pnevmatikami in prednjim amortizerjem ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.
*Akcijska cena električnega skiroja velja do 30.4.2022 oziroma do razprodaje zalog.
Cena z DDV:
289,01 €

Naročilo ponudbe za električni skiro

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Naročilo ponudbe za električni skiro:

Napačna izbira
Napačena izbira

Zaključek / pošiljanje:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene priprave ponudbe. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).