Želite užitek, zabavo in praktičnost na dveh kolesih? Izberite električni skiro!

Električni skiro je idealno prevozno sredstvo za izogibanje gneči v mestu, je ekološko sprejemljivo, saj pri vožnji z elektromotorjem ni nobenih izpušnih plinov. Je enostaven za prevoz, se hitro zloži in je tako z vami povsod – v službi, mestu ali šoli. Poleg tega vam nudi obilo zabave, užitka in svobode.

Za kupce Energije plus je nakup električnega skiroja možen na obroke.

Kako vzdržujemo električni skiro?

Kako poskrbimo za varnost na električnem skiroju?

Električni skiro TREVI Velociptor EVO ES88W, 8.5'', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, Aplikacija, do 25km/h, Motor 350W, Baterija 3.6V/7.5Ah, črne barve

Električni skiro z aplikacijo za telefon in LED osvetlitvijo
Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8.5'' palčnimi trdnimi pnevmatikami ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo.

S kakovostnim aluminijastim okvirjem, inovativnim dizajnom in ambientno modro LED osvetlitvijo bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija omogoča uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oz. tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje. Skiro lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice.

Električno skiro vas bo navdušil z aplikacijo za pametne telefone, večplastno protizdrsno leseno podlogo in USB vhodom za polnjenje.

Tehnične specifikacije
Odlične vozne lastnosti
Velikost koles: 8.5''
Lahka in trdna konstrukcija iz aluminija
3 načini vožnje: EKO / normalna vožnja / SPORT
LED prikazovalnik
Aplikacija za pametne naprave
Ambientna modra LED osvetlitev
Večplastna protizdrsna lesena podloga
LED osvetlitev spredaj
LED osvetlitev pri zaviranju zadaj
Elektronska disk zavora
Enostavno zložljiv
Motor: 350W
Največja hitrost: 25km/h
Domet: do 28km
Zmogljiva 7.5 Ah baterija
USB vhod za polnjenje
Teža: 12.5 kg
Napajanje: 100-240V 50 Hz / 60 Hz
Garancija: 12 mesecev

Cena z DDV: 379,00 €

Električni skiro TREVI Velociptor TECH ES85W, 8.5'', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, Močan motor 350W, Baterija 3.6V/6Ah, do 125kg, črne barve

Lahko, zmogljivo in zanesljivo prevozno sredstvo
Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8.5-palčnimi trdnimi pnevmatikami ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Z inovativnim dizajnom in kakovostnim aluminijastim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija, in maksimalna nosilnost do 125kg omogočajo uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oz. tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje. Skiro lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice.

Tehnične specifikacije
Odlične vozne lastnosti
Zadnji pogon
Velikost koles: 8.5''
Lahka in trdna konstrukcija iz aluminija
3 načini vožnje: EKO / normalna vožnja / SPORT
LED prikazovalnik
LED osvetlitev spredaj
LED osvetlitev pri zaviranju zadaj
Zadnja disk zavora
Enostavno zložljiv
Motor: zmogljiv 350W
Največja hitrost: 25km/h
Največja obremenitev: 125kg
Domet: do 25km
Zmogljiva 6Ah baterija
Teža: 12 kg
Napajanje: 100-240V 50 Hz / 60 Hz
Čas polnjenja: 4h
Garancija: 12 mesecev

Cena z DDV: 319,01 €
Električni skiro TREVI Velociptor ES80W beli 
 
Električni skiro TREVI Velociptor ES80W, 8', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, močan motor 350W, amortizer, bele ali črne barve
Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8-palčnimi trdnimi pnevmatikami in prednjim amortizerjem ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.
Cena z DDV: 289,01 €

Naročilo ponudbe za električni skiro

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Naročilo ponudbe za električni skiro:

Napačna izbira
Napačena izbira

Zaključek / pošiljanje:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene priprave ponudbe. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).