Za kupce Energije plus na do 12 obrokov.
 
Odlično univerzalno unisex masivno mestno kolo s Promo_E električnim pogonom.
Idealno za starejše (zelo nizek prag za vstopanje na kolo), atraktiven izgled, aluminijski okvir, vzmetene prednje vilice, nastavljivo krmilo, udoben sedež, 7 notranjih prestav v zadnjem pestu, luč spredaj in zadaj, dvojna zavora zadaj: nožna in z ročico na krmilu.
Zaklenjen in enostavno snemljiv zmogljiv HAILONG akumulator 36V-10Ah,
Kolo je opremljeno z lučmi, blatniki in nogo.
 
Osnovni modeli OLIVIA, DONNA, SIGNORA, TARGET ARCO:
 
 
 
signora rjava 2019 1500 1000
 
Cena z DDV: 889,00 €
Modeli PLUS: MINT, TOURING, AVANT, PEGASUS:
21 prestav, nožna zadnja zavora, snemljiv in zaklenjen akumulator na prtljažniku zadaj 36 V 10,5 Ah 360 Wh, motor 250 W spredaj,
Doseg 75-100 km.
Kolo je opremljeno z lučmi, blatniki in nogo.
Doplačilo, če želite košaro spredaj.
b twin mestni mint 1500 1000 03 19
 
                                             Slika je simbolična.
Cena z DDV: 969,00 €

Naročilo ponudbe za električno kolo

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Naročilo ponudbe za električno kolo:

Napačna izbira
Napačena izbira

Zaključek / pošiljanje:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene evidentiranja povpraševanja in posredovanja podatkov pogodbenemu partnerju, ki bo za vas pripravil ponudbo. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).

S klikom na gumb "Pošlji" dovoljujem, da se za namen priprave ponudbe zgoraj navedeni podatki posredujejo izbranemu poslovnemu partnerju Promotion d.o.o., Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš, ki me bo kontaktiral in pripravil ponudbo.