Spoštovani uporabniki,

želimo vas obvestiti, da bo danes, 13. februarja ob 21:00, objavljena nova različica naše aplikacije. Ta posodobitev prinaša nekatere izboljšave in popravke, s katerimi želimo še izboljšati vašo uporabniško izkušnjo:

  • Izboljšave pri 15-minutnih meritvah: Ne glede na izbrano časovno obdobje bodo v izvozu zdaj vedno izpisane 15-minutne meritve, prav tako pa bo izboljšan prikaz teh meritev na grafu.
  • Spremenjen prikaz na nadzorni plošči: Zaradi dosedanjih težav z različnim prikazovanjem vrednosti in občasnim neprikazovanjem razdelka Moj PLUS smo prenovili prikaz na nadzorni plošči.
  • Popravek prikaza števila obvestil: Odpravili smo napako, ki je povzročala napačen prikaz obvestila o novem sporočilu.

Zaradi nadgradnje bo aplikacija nedosegljiva med 21:00 in 21:30. Prosimo za razumevanje in potrpežljivost med tem kratkim obdobjem vzdrževanja.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in zaupanje v naše storitve. Prepričani smo, da boste z novimi izboljšavami še bolj zadovoljni pri uporabi naše aplikacije.

Za dodatna vprašanja in podporo smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?