Spoštovani odjemalci Energije plus,

z veseljem vas obveščamo, da smo ponovno zagnali naš priljubljen program Pripelji prijatelja. To je edinstvena priložnost za vas in vaše prijatelje!

Kaj je program Pripelji prijatelja?

Pripelji prijatelja je program, ki nagrajuje vas, naše cenjene odjemalce, za priporočila svojim prijateljem in družini. Povabite svoje bližnje, da se pridružijo Energiji plus in lahko vsi pridobite dobropis v višini 20 EUR v obliki Moj PLUS točk!

Kako deluje?

  1. Povabite prijatelja: Obiščite našo spletno stran (https://www.energijaplus.si/pripeljiprijatelja-v2/) in sledite enostavnim navodilom.
  2. Prejmite nagrade: Za vsakega novega odjemalca, ki ga pripeljete, boste prejeli dobropis v višini 20 EUR v obliki točk Moj PLUS. Več prijateljev, več dobropisa!
  3. Nagrade za vaše prijatelje: Vaši prijatelji in družina bodo tudi deležni dobropisa, ko postanejo naši odjemalci. Lahko pričakujejo zanesljivo oskrbo z energijo in vrhunsko podporo našega podjetja.

Kaj lahko pridobite?

Z našim programom Pripelji prijatelja pridobite dobropis v obliki točk Moj PLUS. Skupaj z ostalimi točkami, ki ste jih že pridobili, lahko koristite za:

  • popust na račun za porabljeno energijo ob unovčitvi Moj PLUS točk,
  • popust na trgovsko blago v naših prodajnih mestih in
  • dostop do ekskluzivnih ponudb naših partnerjev.

Zakaj se pridružiti programu Pripelji prijatelja?

Program Pripelji prijatelja je priložnost, da svoje prijatelje in družino nagradite z odličnimi ugodnostmi Energije plus, obenem pa tudi sami pridobite ugodnosti. S tem pa prispevate k rasti naše skupnosti in skupaj s prijatelji gradite trajnostno prihodnost.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti! Začnite že danes in obiščite spletno stran za več informacij in podrobnosti o pravilih sodelovanja.

Energija plus ostaja vaš zanesljiv partner za oskrbo z električno energijo in zemeljskim plinom, zato vas vabimo, da sodelujete v programu Pripelji prijatelja in skupaj gradimo boljšo in trajnostno prihodnost.

Hvala, ker ste del Energije plus!

Povezava doposebnih pogojev in pravil za sodelovanje v programu Pripelji prijatelja - tukaj.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?