Novi in obstoječi člani lojalnostnega programa lahko v spletni trgovini mi-store.si izkoristite 10 % popust na izbrane izdelke Xiaomi.

Kako do popusta?

V obdobju med 26.9. in 31.10.2022 lahko novi in obstoječi člani lojalnostnega programa Moj PLUS v spletni trgovini mi-store.si s številko pogodbenega računa, ki je izpisana na računu za dobavljeno energijo pri Energiji plus (v nadaljevanju koda) koristijo 10 % popust izključno na izdelke iz naslednjih kategorij: nadzorne kamere, omrežna oprema, senzorji za pametni dom in izdelki za LED osvetlitev.

Popust lahko člani lojalnostnega programa Moj PLUS uveljavljajo s kodo. Kodo je potrebno vpisati v razdelku Informacije v polje "KODA ZA POPUST" in nato klikniti gumb "UPORABI". Koda je unovčljiva enkrat. Koda za popust velja od 26. 9. do 31. 10. 2022. Kodo lahko unovčijo vsi gospodinjski odjemalci Energije plus, ki imajo z Energijo plus sklenjeno veljavno pogodbo o dobavi električne energije in/ali zemeljskega plina oz. bodo to sklenili v času trajanja te akcije ter so člani lojalnostnega programa Moj PLUS oz. bodo to postali v času trajanja akcije. Po prvi registraciji v Moj PLUS bo promocijska koda unovčljiva v roku 3 delovnih dni. Popust ne velja na izdelke v akciji. Popusti se ne seštevajo.

OBIŠČITE MI-STORE.SI IN NAKUPUJTE

Ostala pravila in pogoji so dostopni tukaj.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?