Spoštovani uporabniki spletne strani energijaplus.si!

V lanski raziskavi Energetika On-line 2021, ki jo je izvedlo podjetje za uporabniško raziskovanje E-laborat d.o.o., je naša spletna stran dosegla najboljšo oceno med slovenskimi in izbranimi tujimi dobavitelji. Ocena spletnega mesta in mobilnega spletnega mesta daje skupno razvrstitev slovenskih energetskih podjetij, kjer smo zasedli prvo mesto med vsemi energetskimi podjetji. Izsledke lahko podrobneje preberete tukaj.

Nenehen napredek in odlična uporabniška izkušnja je vodilo podjetja Energija plus in s tem v mislih smo pripravili novo podstran Energije plus. 

Pogosta vprašanja in odgovori so nastala s pomočjo vas, odjemalcev, saj vas želimo opolnomočiti, da v največji meri odgovore na vaša vprašanja najdete na naši spletni strani. Nova podstran spletne strani združuje vsa najpogostejša vprašanja in odgovore na enem mestu. Združena vsebina vsebuje odgovore na vprašanja o izpadu ali prekinitvi dobave, o lojalnostnem programu Moj PLUS, računih in reklamacijah in še več.

Obiščite novo podstran tukaj. Za hiter dostop vam predlagamo, da si jo shranite med priljubljenimi zavihki v vašem brskalniku.

Do nove podstrani lahko dostope na dva načina:

  • s klikom na besedilo FAQ (Frequently Asked Questions; pogosta vprašanja in odgovori v slovenščini) v glavnem meniju spletne strani ali

  • s klikom na gumb Pomoč in podpora v desnem navigacijskem meniju.

 

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?