Zamenjajte dobavitelja!
Preprosto, hitro in brezplačno.
Izberite način menjave.
Pošljemo vam pogodbo.
Postopek brezplačno izvedemo mi!
Storitve za naše odjemalce
S spletno aplikacijo eStoritve lahko z vašim merilnim mestom, računi in porabo hitro in preprosto upravljate kar prek spleta - brez čakalne vrste in dodatnih stroškov!
Brezplačna mobilna aplikacija eStoritve vam omogoča celosten pregled in vnos podatkov, povezanih z vašim merilnim mestom - kjerkoli in kadarkoli!
Izberite hiter, varen in okolju prijazen način plačevanja z digitalnim računom. Postanite uporabnik E-računa in si zagotovite še popust.
Postanite član lojalnostnega programa, zbirajte točke in jih izkoristite za številne ugodnosti.
Storitve za naše odjemalce
Postanite samooskrbni!

Sončna elektrarna na ključ

Kako trajnostno naravnani ste?

Odgovorite na vprašanja v kvizu in preverite!

Pomoč in podpora
Za proizvajalce

Na tem mestu so zbrana pogosta vprašanja in odgovori. Odgovarjamo na vprašanja kaj pomeni lastna raba, kdaj lahko pričakujete ponudbo, kakšen je postopek podpisa pogodbe.

Varstvo osebnih podatkov
Ravnanje z osebnimi podatki urejajo zakoni in naše veljavne pogodbe. Velik del odločitev je prepuščen vsakemu posamezniku. Ljudje smo različni in naše odločitve glede zasebnosti tudi. Zato bomo z vašimi podatki ravnali točno tako, kot vi želite.
Moj PLUS
Za opravljene aktivnosti vas mesečno nagradimo s točkami, ki jih lahko unovčite za različne ugodnosti: od znižanja računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plina do različnih popustov.
Dokumenti
Nam želite sporočiti spremembo? Iščete specifični obrazec, soglasje ali drugi dokument? Med zbranimi dokumenti poiščite želenega in pohitrite postopek urejanja.

ŽELITE POSTATI ENERGETSKO NEODVISNI IN SAMOOSKRBNI?

Prenesite brezplačno e-knjižico in preverite naše nasvete.

Aktualno iz našega bloga
Kakšno hrano izbrati v poletnih dneh?
Poletje je končno tu. Z njim pa tudi številne priložnosti za uživanje na prostem. Vendar pa se s poletjem pojavijo tudi posebni prehranski izzivi, saj telo v vročih dneh potrebuje drugačno vrsto ...
02.07.2024
88
Kako načrtovati potovanje z električnim avtomobilom?
Bliža se čas dopustov, ko se bomo odpravili na zaslužene počitnice. Marsikdo se bo na pot podal z električnim avtomobilom, kar pa pri načrtovanju poti zahteva nekoliko več časa oziroma prever ...
02.07.2024
202
Skladiščenje energije: Rešitve za male samooskrbne sončne elektrarne
Z naraščajočo priljubljenostjo sončnih elektrarn se vedno več gospodinjstev sooča z vprašanjem, kako optimalno izkoristiti proizvedeno energijo. Ena izmed ključnih rešitev za to je skladišč ...
18.06.2024
27
Blog