Gradite ali obnavljate?

Toplotna črpalka je vedno pametna izbira za energetsko učinkovit dom.

Paketna ponudba Energije plus

Toplotne črpalke so ekonomsko najbolj učinkovit in okoljsko sprejemljiv način ogrevanja, ki je praviloma cenejši od ogrevanja s klasičnimi energenti.

Pri Energiji plus vam ponujamo posebno paketno ponudbo, ki vključuje nakup in montažo vrhunskih toplotnih črpalk za ogrevanje prostorov in sanitarne vode.

Po ogledu na terenu in prilagoditvi izbranega paketa glede na vaše potrebe in želje bomo za vas pripravili končno ponudbo.

Ste za dvojni prihranek?

S kombinacijo toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus boste še dodatno prihranili in ustvarili dvojni prihranek. Kako?

1. Najprej boste prihranili pri stroških ogrevanja, saj velja ogrevanje s toplotno črpalko za ekonomsko najbolj učinkovit in okoljsko sprejemljiv način ogrevanja in je v večini primerov cenejši od ogrevanja s klasičnimi energenti.
2. Nadalje boste prihranili pri stroških električne energije, saj bo sončna elektrarna brezplačno zagotovila vso potrebno energijo za vaš dom in za delovanje vaše toplotne črpalke. Prihrankov boste deležni že od samega začetka postavitve toplotne črpalke in sončne elektrarne.

Primer družine Horvat

Individualna obravnava

V Energiji plus bomo z individualno obravnavo in strokovnim svetovanjem zasnovali sistem, ki vam bo omogočal kakovostno in cenovno najugodnejšo pot do individualne energetske samooskrbe ter ustvaril prihranke pri stroških elektrike, ogrevanja in hlajenja.

Ob tem pa vam nudimo tudi brezplačno svetovanje in pomoč pri ureditvi različne dokumentacije (tudi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada) ter strokovno montažo in zagon toplotne črpalke.

Kontaktirajte nas

Ostale energetske rešitve

Prenova kotlovnic
Nadzor in upravljanje z energijo
Hišne polnilne postaje
Električne polnilne postaje NaPolni plus
Električni skiroji
Sončne elektrarne Sončni plus

Zanimam se za paket toplotne črpalke Thermia

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Informacije glede toplotne črpalke Thermia:

Napačna izbira
Napačena izbira
Invalid Input

Zaključek / pošiljanje:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene evidentiranja povpraševanja in posredovanja podatkov pogodbenemu partnerju, ki bo za vas pripravil ponudbo. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).

S klikom na gumb "Pošlji" dovoljujem, da se za namen priprave ponudbe zgoraj navedeni podatki posredujejo izbranemu poslovnemu partnerju Atlas Trading d.o.o., Celjska cesta 45, 3212 Vojnik, ki me bo kontaktiral in pripravil ponudbo.