Ste vedeli, da lahko z enim klikom ustvarite dodatne prihranke, ki jih lahko koristite kot popust pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin, popust pri nakupu trgovskega blaga ali koriščenje ekskluzivnih ponudb naših partnerjev?

Trenutno lahko člani Moj PLUS izkoristite 25% popust na nakup vstopnic za vse Woop! parke v Sloveniji, cenejši nakup smučarskih vozovnic na Mariborskem Pohorju, cenejše smučarske tečaje, popust na gostinske storitve na Trikotni jasi, cenejši spust s sanmi itn... V preteklosti ste bili člani deležni tudi ugodnosti pri drugih partnerjih (Bioterme Mala Nedelja, Tuš, smučišče Kope,…). Eksluzivne ponudbe naših partnerjev nenehno dopolnjujemo, vedno aktualne pa najdete na naši spletni strani.

Še niste član lojalnostnega programa Moj PLUS in bi to radi postali? Ne odlašajte! Postopek je enostaven.

Pogoj za včlanitev je sklenjena pogodba o dobavi električne energije in/ali zemeljskega plina pri Energiji plus d.o.o. ter registracija v spletni ali mobilni aplikaciji eStoritve, ki je dostopna na Google Play in App store. Včlanitev v program lahko opravite skupaj z registracijo (če ste novi uporabnik), lahko pa to storite tudi ločeno in sicer v vašem uporabniškem računu eStoritev.

Članstvo je popolnoma brezplačno. Točke zbirate v koledarskem letu in jih lahko unovčite do konca marca naslednjega leta.

Več informacij o samem programu najdete tukaj ali na prodajnih mestih Energije plus oziroma preko brezplačne telefonske številke 080 21 15.

Včlanite se še danes in izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponuja članstvo v Moj PLUS.

 

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?