Že imate soglasje za priklop sončne elektrarne? Če se odločite za postavitev elektrarne z nami, vam zagotavljamo, da bo le- ta na vaši strehi že pred poletjem.* In tako boste ujeli največ sončnih dni, hkrati pa takoj pričeli izkoriščati vašo naložbo. Obstajajo še dodatni razlogi:

  1. Cene sončnih panelov in pripadajoče opreme so se v zadnjih letih znižale, kar lahko izboljša rentabilnost investicije.
  2. V kolikor ste vlogo za soglasje za postavitev sončne elektrarne oddali do 31.12.2023 in bo vaša elektrarna priklopljena na omrežje najkasneje do 31.12.2024, se vam bo električna energija obračunavala po sistemu neto meritev.
  3. Skupaj z vami bomo preverili, katere subvencije so vam na voljo in jih lahko izkoristite.
  4. Sončne elektrarne imajo dolgo življenjsko dobo, zato je pomembno upoštevati dolgoročne prihranke in ne samo kratkoročnih stroškov.

Če želite, da vam sončno elektrarno postavimo še pred poletjem nas pokličite na 02 22 00 668 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

*Postavitev sončne elektrarne pred poletjem zagotavljamo prvim 70 kupcem, ki bodo sklenili Pogodbo o izgradnji sončne elektrarne za individualno samooskrbo najkasneje do 30.4.2024. Posebno pogoji ponudbe so na voljo tukaj.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?