Tokrat se osredotočamo na prenovljeno spletno aplikacijo eStoritve in kako lahko uporabniki pričnete z njeno uporabo. Prenove spletnih aplikacij so običajno osredotočene na zagotavljanje izboljšane uporabniške izkušnje, povečanje učinkovitosti in funkcionalnosti. Vendar pa se lahko uporabniki ob prenovi aplikacije srečujemo s težavami pri navigaciji, iskanju funkcij in uporabi novega vmesnika. Zato bomo v tem članku razložili, kako se lahko hitro in enostavno spoznamo z novimi funkcionalnostmi in izboljšavami.

Preprosta uporaba

Pri prenovi spletne aplikacije smo posebno pozornost namenili preprosti uporabi, saj smo želeli zagotoviti, da bodo uporabniki hitro in enostavno našli funkcije, ki jih iščejo. S tem smo povečali učinkovitost uporabe aplikacije in zmanjšali možnosti za napake ali napačne ukaze. Z uporabo jasnih in enostavnih vmesnikov ter smiselno razvrščenih funkcij smo zagotovili, da lahko uporabniki z minimalno izgubo časa dosežejo svoje cilje v aplikaciji.

Preverite tekočo porabo, porabo v preteklih mesecih ali skupno porabo za izbrano merilno mesto.

Vse na enem mestu

Ena od glavnih prednosti prenovljene spletne aplikacije je, da lahko uporabnik dostopa do vseh svojih podatkov na enem mestu. To pomeni, da za dostop do podatkov ne potrebuje več različnih aplikacij ali orodij, temveč jih lahko najde znotraj ene same aplikacije. Ta funkcionalnost uporabnikom omogoča boljši pregled in upravljanje s podatki ter hitrejše in bolj zanesljivo izvajanje svojih opravil. Poleg tega pa ta funkcionalnost prispeva tudi k boljši uporabniški izkušnji. Želene podatke si lahko uporabnik še vedno izvozi na svojo napravo za ločene analize.

Vsak mesec preprosto vnesite stanje števca za izbrano merilno mesto.

NOVO: Neposredna komunikacija preko E-boxa

Prenovljena spletna aplikacija vsebuje tudi novo funkcijo, ki se imenuje E-box in uporabnikom omogoča direktno komunikacijo z Energijo plus. Uporabniki lahko enostavno pošiljajo vprašanja, pripombe ali pritožbe, ne da bi morali zapustiti aplikacijo in se povezati s podporo strankam prek telefona ali e-pošte. Direktna komunikacija med uporabniki in podjetjem ima veliko prednosti, saj se lahko vprašanja in težave rešujejo hitreje in učinkoviteje, prav tako pa se lahko Energija plus hitreje odzove na uporabnikove potrebe in želje. Hkrati pa lahko uporabnik tudi bolj natančno opiše svojo težavo, Energija plus pa mu lahko nudi bolj personalizirano rešitev. Funkcija E-box tako prispeva k boljši uporabniški izkušnji in k večjemu zadovoljstvu uporabnikov.

Prenovljena spletna aplikacija vam je na voljo preko poljubne naprave. Naložite si lahko tudi mobilno aplikacijo, ki je prilagojena za uporabo na mobilnih napravah.

Pričnite z uporabo še danes!

Uporaba prenovljene aplikacije eStoritve ni pogojena s ponovno registracijo – prijavite se z obstoječimi prijavnimi podatki. Priporočamo vam, da si spremenite geslo za vstop.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

; mes', function() { setCookie('banner-top-mobile', true, 100); $('.banner-top-mobile').removeClass('active'); }); $(document).on('click', '.header-search-button', function() { $('#mod-finder-searchform104').submit(); }); ;