Sončna elektrarna na ključ

POSEBNA PONUDBA: 99% cenejša elektrika do priklopa samooskrbne sončne elektrarne za gospodinjske in male poslovne odjemalce!

Ne zamudite izjemne priložnosti za prihranek pri električni energiji med tem ko za vas postavljamo vašo sončno elektrarno!

Uživajte v neverjetnem 99% popustu na ceno elektrike vse do priklopa vaše nove samooskrbne sončne elektrarne.  Akcijska ponudba traja od vključno 1. 5. 2024 do 30. 6. 2024 oz. do preklica in je omejena na prvih 200 odjemalcev.  Zagotovite si svoj popust zdaj in zakorakajte skupaj z nami proti čistejši prihodnosti.

Kako do te akcijske ponudbe? ENOSTAVNO!

Izpolnite pristopno izjavo k akciji in za vse poskrbimo mi!

Cenik, splošne pogoje in izjavo k pristopi akciji najdete tukaj.

OD UREDITVE DOKUMENTACIJE DO PRIKLOPA

Postavitev sončne elektrarne na ključ nudimo z visoko kvalitetnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev (LONGi, Solar Edge), ki vam omogočajo dolgoročno brezskrbno delovanje sončne elektrarne.

Vašo elektrarno bo postavila profesionalna ekipa z vsemi potrebnimi znanji in certifikati. Da vam bodo postopki postavitve sončne elektrarne vzeli čim manj časa in potekali za vas brezskrbno, bodo naši strokovnjaki poskrbeli za izvedbo vseh aktivnosti: od ureditve potrebne dokumentacije in soglasij pri operaterju omrežja do postavitve in priklopa elektrarne na distribucijsko omrežje električne energije.

Za koga?

Gospodinjski in mali poslovni kupci do 41 kW priključne moči.

Površina strehe

Površina strehe mora imeti vsaj 30 m2.

Smer strehe

Streha mora biti obrnjena na jug, jugovzhod ali jugozahod za največji izkoristek.

Tip strehe

Priporočljivo je, da je streha brez prekinitev.

POSTAVITEV SONČNE ELEKTRARNE V ŠTEVILKAH

*Spodaj prikazan čas je informativne narave.

5 korakov do postavitve sončne elektrarne.
35 dni od podpisa pogodbe do postavitve sončne elektrarne.
8-10 let za povrnitev investicije (odvisno od velikosti letne porabe).
10 - 25 let garancije na posamezne sestavne dele in 3 leta na izvedbo.
Energija plus nudi pomoč pri dokumentaciji in pridobitvi nepovratnih sredstev.

Z vami skozi celoten postopek pridobitve sončne elektrarne na ključ

Kupcem sončne elektrarne na ključ vso potrebno dokumentacijo in soglasja pri operaterju omrežja brezplačno uredimo mi.

Montaža sončne elektrarne običajno traja 1 do 2 dni odvisno od zahtevnosti postavitve sončne elektrarne.

Pred samim začetkom montaže morate biti prisotni na objektu, da boste z našimi strokovnjaki še enkrat preverili dogovorjene rešitve postavitve sončne elektrarne ter jim zagotovili dostop do električnih priključkov in prostorov, kjer bo potekala montaža (med drugim uredili dostop do elektro omare, potrdili traso polaganja kablov v elektro omaro).

Če poteka priklop elektrarne v objektu, je vaša prisotnost na objektu zaželena. Ko se izvaja montaža na strehi in zunaj objekta, vaša prisotnost ni potrebna.

Skupaj s svojimi podizvajalci in proizvajalci opreme nudimo 10-25 let garancije na posamezne sestavne dele in 10 let na izvedbo.

Sončna elektrarna je za vzdrževanje nezahteven sistem, vendar je njeno delovanje izpostavljeno vremenskim vplivom in menjavanju letnih časov, pa tudi morebitnim težavam na elektrodistribucijskem omrežju, ki se lahko pojavijo.

Prepozno zaznana napaka v delovanju pomeni zastoj proizvodnje električne energije, kar lahko povzroči izgubo prihodka. Da bo sončna elektrarna rentabilno poslovala in vam zagotavljala visoke donose, je treba njeno delovanje redno spremljati in jo vzdrževati.

Zato smo za vas pripravili paket SAMOOSKRBNA BREZSKRBNOST, s katerim vam nudimo:

  • takojšnji odziv (v 48 urah) ob prejemu avtomatskega alarma, da sončna elektrarna ali njen sestavni del ne deluje,
  • tedenski pregled delovanja sončne elektrarne preko daljinskega nadzora,
  • fizični pregled na vsake 2 leti (pregled delovanja posameznih sestavnih delov, pritrjenosti nosilne konstrukcije in panelov, celotne sončne elektrarne s termo kamero in elektro omarice).

Priporočljivo je tudi redno obdobno čiščenje elektrarne, saj nečistoče na modulih zmanjšujejo izkoristek delovanja elektrarne.

Ponujamo vam čiščenje modulov z najsodobnejšo tehnološko opremo za profesionalno čiščenje sončnih modulov.

Cenjene stranke obveščamo, da je s 15. aprilom na Borzenu odprt nov razpis za nepovratna sredstva za sončne elektrarne. Najprej se boste morali registrirati in prijaviti, preden boste lahko izpolnili vlogo z vašimi podatki in podatki o elektrarni. Potrebno je dodati še nekaj prilog, ki jih imate že pri sebi.

V vlogi boste morali vnesti poleg vaših osebnih podatkov in podatkov iz računa tudi priključno moč pri odjemu iz distribucijskega sistema, kar pomeni moč merilnega mesta, kjer je priklopljena elektrarna (v primeru 3x20A varovalk je to 14 kW, v primeru 3x25A je 17 kW). Inštalirana nazivna električna moč naprave [kW] pomeni nazivna moč vaše elektrarne (podatek dobite na predračunu in računu).

VLOGA ZA FIZIČNE OSEBE je dostopna tukaj.

Pod priloge boste morali dodali tudi:

  • Soglasje za priključitev
  • Pogodbo o uporabi sistema (skladno z določbami 11. člena ZOEE), ki ste jo dobili ob priklopu s strani vašega distributerja (Elektro Maribor, Elektro Celje…).
  • Račun za nakup in montažo naprave za samooskrbo z električno energijo, k kateremu je potrebno nujno dodati tudi prilogo, ki ste jo dobili od nas ob računu (predračun, ki je sestavni del računa, in kjer je vidna specifikacija elektrarne (število in moč modulov).
  • Dokazilo o plačilu celotne elektrarne (dobite na vaši banki oz. spletni banki)

V primeru, da bi potrebovali še kakšen podatek nas kontaktirajte na samooskrba@energijaplus.si

Preverite subvencije za samooskrbne sončne elektrarne za fizične osebe po sistemu netmeteringa tukaj. Za spodbude preverite tudi spletno stran Eko sklada tukaj.

Kako poteka nakup?

Do vaše sončne elektrarne na ključ vas loči le 5 korakov.

Vas zanima nakup sončne elektrarne?

Kontaktirajte nas za pripravo informativne ponudbe.

Naši produkti