Ogled objekta

Kje smo

Vetrinjska 2, Maribor

Ogled objekta

Pred pripravo končne ponudbe je potreben ogled objekta, kjer naši izkušeni strokovnjaki ugotovijo dejansko potrebno moč elektrarne glede na različne vplive (regija, naklon in usmerjenost strehe, strešna kritina, morebitno senčenje strehe, sedanja in predvidena poraba električne energije), kot tudi ali konstrukcija strehe omogoča montažo elektrarne.

S strokovnjakom se skupaj dogovorite za najboljšo rešitev vseh potrebnih posegov za postavitev vaše sončne elektrarne. Takšen ogled objekta običajno traja do 60 minut.

Ogled objekta postavitve vaše sončne elektrarne za samooskrbo je nujno potreben za pripravo končne ponudbe. Na podlagi posredovanih podatkov vam bomo poslali predračun za plačilo ogleda z osebnim svetovanjem. Po izvršenem plačilu vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš izkušenj strokovnjak in z vami uskladil termin ogleda.

V kolikor ste od Energije plus že prejeli informativno ponudbo za postavitev sončne elektrarne za samooskrbo, v spodnje polje vpišite številko ponudbe.


Prosimo, da v nasprotnem primeru izpolnite spodnje podatke (polja označena z zvezdico so obvezna):


Podatki o letni porabi elektrike in strehi za namestitev sončne elektrarne

Ali se že ogrevate s toplotno črpalko?

DaNe

Ali želite zamenjati obstoječi ogrevalni sistem z ogrevanjem s toplotno črpalko?

DaNe

Ali se odločate za nakup električnega avtomobila?

DaNe

Ali nam želite kaj sporočiti?

Upravljavcu podatkov Energija plus d.o.o. dajem privolitev do preklica za obdelavo mojih zgoraj navedenih podatkov za namene:

Za vse spodaj naštete namene
Izvedbe ogleda objekta z namenom pridobitve ponudbe za postavitev sončne elektrarne za samooskrbo. *
Sodelovanje v nagradnih igrah.
Marketinške raziskave (sodelovanje v anketah, vprašalnikih in drugih orodjih, ki jih uporabljamo, da bi vas bolje spoznali in vam ponudili najboljšo ceno in izbiro).
Novosti, akcije in ponudba (obvestila o našem poslovanju, novostih in ugodnostih za vas, akcijah, ki jih lahko izkoristite in podobno).
Rojstnodnevna voščila in ugodnosti (voščilo in ugodnosti ob vašem osebnem prazniku).
Opomniki (digitalni opomniki za oddajo odbirka, o zapadlih terjatvah pred pošiljanjem opomina in podobno).
Več informacij v zvezi z varstvom osebnih podatkov najdete TUKAJ