Na vseh prodajnih mestih Energije plus vas bo 14.2. pričakal ljubezniv Valentinov 10 % popust.

Če rabite LED sijalke, klimo za prihajajoče poletje, napredni sistem za merjenje porabe in prikaz stroškov,

ali bi si olajšali pot v hribe z električnim kolesom  ....  jutri je prava priložnost .

 

valentinov 10 proc popust


Na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru se je 22. januarja s predstavitvijo izziva našega podjetja ENERGIJA PLUS začela študentska Marketinška dirka, tradicionalno tekmovanje za študente, ki ga organizira Katedra za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Klubom za marketing EPF. Marketinška dirka je namenjena študentom poslovnih smeri, cilj tekmovanja pa je, da študentske ekipe oblikujejo kar najboljše rešitve izziva, ki ga postavljamo pred njih. Tekmovanje je nastalo kot plod prizadevanj za večjo povezanost študentov z gospodarsko prakso ter obogatitev pridobljenih znanj v okviru študija.
Prijave na tekmovanje so odprte do 2. marca 2019, zato vabljeni vsi, v študijskem letu 2018/2019 redno vpisani študenti, da se prijavite, pokažete svojo kreativnost in zadenete eno od nagrad, ki jo bomo podelili.

Nagrajujemo vašo zvestobo in vam omogočamo BREZPLAČNO SMUKO za vso družino na Kopah v četrtek, 7.2.2019 in ponedeljek, 4.3.2019.
Karte za brezplačni smučarski dan 7. 2. 2019 smo že razdelili.
Karte za brezplačni smučarski dan 4. 3. 2019 lahko prevzamete na vseh prodajnih mestih Energije plus od 11.2.2019 do 1.3.2019.
 
Število kart za oba dogodka je omejeno. V primeru velikega interesa, lahko kupec prejme brezplačne karte za smučanje samo za en termin.
Karte za brezplačno smučanje dobite kupci Energije plus in vaši družinski člani.
Število družinskih članov dokazujete ob prevzemu kart na prodajnih mestih Energije plus z osebnim dokumentom družinskih članov.
 
smucanje kope

V skladu z novo metodologijo za določanje ne dnevno merjenih odjemov veljajo z oktobrom 2018 pri vseh operaterjih distribucijskih sistemov zemeljskega plina v Sloveniji enotni termini sporočanja odčitkov plinskih števcev.

Za odjemalce, ki mesečno sporočate števčna stanja zemeljskega plina, se bo za določanje mesečne porabe upošteval odčitek, ki ga boste dobavitelju ali operaterju distribucijskega sistema sporočili zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu.

V kolikor bo števčno stanje pridobljeno zadnji dan v mesecu, bo vaša obračunana mesečna količina zemeljskega plina enaka razliki sporočenih števčnih stanj. V kolikor pa boste odčitek oddali prej kot zadnji delovni dan, bo vaša mesečna obračunana količina sestavljena iz dejansko porabljenih količin do dne odčitka in ocene porabe od dneva odčitka do zadnjega dne obračunskega meseca, ki jo pripravi pristojni operater. Uskladitev skupne količine zemeljskega plina s števčnim stanjem se bo izvedla ob naslednjem sporočenem odčitku števčnega stanja.Več informacij o novi metodologiji lahko poiščete na spletni strani http://www.plinovodi.si/za-uporabnike/pripravljavec-prognoz in na kontaktni telefonski številki vašega operaterja distribucijskega sistema.

pozor agentSpoštovani, z vaše strani smo prejeli obvestila, da vas doma ali na delovnem mestu obiskujejo agenti ponudnikov električne energije, ki se lažno predstavljajo kot sodelavci Energije plus d.o.o. oziroma Elektra Maribor d.d. in vas prepričujejo v podpisovanje pogodb ali aneksov, ki so v resnici nove zavezujoče pogodbe.

Mnogi so v prepričanju, da urejajo pogodbeno razmerje z Energijo plus d.o.o. takšno pogodbo tudi podpisali. Ko so ugotovili, da so bili zavedeni in so želeli pogodbo preklicati so spoznali, da to ni enostavno.
V izogib podobnim situacijam vas obveščamo, da se naše prodajno osebje na terenu vedno identificira s posebno izkaznico. Prav tako vam priporočamo, da pred podpisom pozorno preberete vse dokumente.
Hkrati vas prosimo, da nas o takšnih primerih obvestite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Za vse informacije smo vam na voljo.
 
 
 
 

Na vrh