V sodelovanju s podjetjem Atlas Trading d.o.o. smo pripravili ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Gree po ugodni ceni. Pri nakupu klimatske naprave Gree prejmete 5 let garancije, A++ energijski razred, vgrajen Wifi nadzor. Zelo dobre so tudi za ogrevanje, večina modelov dela do -20°C in še nižje, imajo še 90% nazivne moči pri -10°C.

Kupcem Energije plus nudimo možnost plačila na do 12 obrokov.

Ponudba klimatskih naprav GREE s cenikom 2020 z vključeno montažo   << klik

Montaža je že vključena v ceno za standarne pogoje:

 • do 4m med enotama in 1 preboj skozi opečnat zid
 • zunanja enota do 3m visoko
 • pripravljeno napajanje
 • odtok kondenza v neposredni bližini
 • Dodatna razdalja, višina, uporaba avtodvigala, dodatne instalacije, preboji se obračunajo z monterjem ali pa se vključijo v ponudbo, če je bila ta narejena na osnovi ogleda.

  Informacije o izdelkih so na voljo na vseh prodajnih mestih Energije plus, razstavni vzorci LOMO in HANSOL pa na prodajnih mestih na Vetrinjski ulici 2 in Veselovi ulici 10. Za odgovore na vsa vprašanja in svetovanje se obrnite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

  gree www

   

  In ne nazadnje. Ste v skrbeh, da sem vam bo zaradi uporabe klimatske naprave pretirano povečal račun za električno energijo? Odhajate kdaj od doma ali službenih prostorov, pa niste prepričani, če je izklopljeno vse, kar bi moralo biti? Tudi za to imamo REŠITEV!

   

   

  Naročilo informativne ponudbe za nakup klimatske naprave GREE

  Osnovni podatki _________________________________________________________
  Napačen vnos
  Napačen vnos
  Napačen vnos
  Napačen vnos
  Napačen vnos
  Informacije o naročilu brezplačnega posveta s strokovnjakom za klimatske naprave GREE ______________________________________________________________________
  Napačna izbira
  Napačena izbira
  Invalid Input
  Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
  Invalid Input
  S klikom na spodnji "Pošlji" se strinjam s posredovanjem zgoraj navedenih podatkov izbranemu poslovnemu partnerju Atlas Trading d.o.o., Celjska cesta 45, 3212 Vojnik.

  Na vrh