Cena z DDV 168,99 EUR
Električni skiro MANTA MES605 
Električni skiro MANTA MES605
Električni skiro MANTA MES605 SABRE, 6'', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h
Manta ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski izdelek – udoben električni skiro MES605 SABRE. Opremljen s 6-palčnimi pnevmatikami spredaj, 5.8-palčnimi pnevmatikami zadaj in prednjimi amortizerji zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.
 
 
 
 
Cena z DDV 329 EUR
Električni skiro MANTA MES806
Električni skiro MANTA MES806 
Električni skiro MANTA MES806 KATANA, 8'', Bluetooth, zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, Android aplikacija, Amortizerji
Manta ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski izdelek – udoben električni skiro MES806 KATANA. Opremljen z 8-palčnimi pnevmatikami in prednjimi amortizerji zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem, odpornost na udarce in udobnost brez tresljajev pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi. 
 
Cena z DDV 269 EUR
Električni skiro TREVI ES80W-Bel/Črn
Električni skiro TREVI Velociptor ES80W beliElektrični skiro TREVI Velociptor ES80W črni
Električni skiro TREVI Velociptor ES80W, 8', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, močan motor 350W, amortizer, bele ali črne barve
Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 8-palčnimi trdnimi pnevmatikami in prednjim amortizerjem ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.
 
 
 
 

Naročilo ponudbe za električni skiro

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Naročilo ponudbe za električni skiro ______________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
 

 

 
Na vrh