Stroške porabe električne energije lahko kontrolirate preko spletne aplikacije E-storitev. Odločili smo se, da svoje storitve še bolj približamo kupcem in jim omogočimo, da bodo nekatere stvari lahko uredili kar »iz pisarne«. Naša prva aktivnost je tako spletna aplikacija, ki se nahaja na spletni strani   http://www.energijaplus.si in med drugim omogoča:

  • vpogled v tehnične podatke merilnega mesta (številka merilnega mesta, dostopnost, odbirni okoliš, mesec obračuna, način plačila, tarifna skupina, vrsta priključka, tovarniška številka števca)
  • pregled izstavljenih računov in plačil v tekočem obračunskem obdobju, kjer je poleg salda možen vpogled tudi v arhiv izstavljenih računov in plačil za zadnji dve leti,

Registracijo lahko opravite preko naše spletne strani. Pri registraciji za uporabo aplikacije se morajo izpolniti vsi zahtevani podatki. Za uporabniško ime si kupec lahko izbere poljubno ime. Po uspešni registraciji boste po elektronski pošti prejeli vaše geslo, ki ga lahko poljubno spremenite. Z izbranim uporabniškim imenom in geslom se prijavite v sistem.

Na vrh